baby annabell

Afgelopen woensdag waren wij uitgenodigd voor een Baby Annabell Late Lunch Party. Super leuk en Elin mocht mee en had er dan ook heel veel zin in. De Late Lunch Party werd gehouden bij Mama Kelly in Amsterdam.

baby annabell
baby annabell

De ruimte was super leuk aangekleed. Overal stonden en lagen baby Annabell poppen en de nieuwe lunch time tables. Erg leuk! De kinderen konden een tijdje lekker gaan spelen voor het tijd was om te lunchen.

En de lunch… geen woorden voor. Zo veel en zo lekker allemaal. Hierboven zie je een foto van het menu. De kinderen hadden natuurlijk niet heel veel geduld om lekker uitgebreid te lunchen, die vonden het spelen veel leuker.
Elin was dan ook alweer snel verdwenen richting de poppen. Evenals vele andere kindjes.

baby annabell

Wat ook super leuk was is dat je nagellak en een make-upje kon krijgen. Elin wilde dit heel graag en ging er dan ook eens lekker voor zitten. Een beetje oogschaduw, mascara, nagellak en glitters om de look af te maken.
Erg leuk gedaan! En omdat de kinderen gewoon wat konden eten en spelen hoefde je ook niet in de rij te staan. Dan konden ze weer lekker gaan spelen.

baby annabell

En wat een extra blij kind had ik aan het einde van Baby Annabell Late Lunch Party, want we kregen een Baby Annabell mee en ook nog de lunch time table. Je snapt dat er met niets anders meer gespeeld wordt.

Heel erg bedankt dat wij aanwezig mochten zijn bij deze Baby Annabell Late Lunch Party.
Later uiteraard meer over de lunch time table en baby Annabell. Want dit zijn toch wel echt fantastische cadeau’s voor een verjaardag of bijv. straks voor Sinterklaas.