yves2Ik kreeg een prachtig palette opgestuurd uit de nieuwe Yves Rocher Xmas collectie. Ik ben altijd erg gek op de Yves Rocher producten. Goede prijs en een super kwaliteit. 
De totale Xmas collectie bestaat uit twee oogschaduw paletten, lip pen, een blush en een nail art set. Ik ga je 1 van de paletten laten zien.

 

 

 

yves rocher xmas

YVES ROCHER XMAS OOGSCHADUWPALLET  FESTIF – € 15,90

De paletten beschikken over een spiegeltje en een sponsapplicator. Ik gebruik ze zelden maar het is wel prettig dat het er bij zit. Het palette heeft een prachtig glimmend koperkleurig uiterlijk. De kleuren van dit Yves Rocher XMAS palette zijn prachtig en hebben een mooie opdruk. Kijk je mee naar de swatches van dit palette?

yves rocher swatches

 Festif is een prachtig palette met knallende kleuren die ook heel goed bij elkaar passen. En een super goede pigmentatie! De ooglook met dit palette komt later nog op mijn blog. Maar neem van mij aan, hij is prachtig!

yves rocher

Prachtige Yves Rocher XMAS collectie. Dit palette mag toch niet ontbreken in je collectie? En hij is natuurlijk ook fantastisch om cadeau te doen tijdens kerst.
De producten van de gehele collectie liggen nu al in de winkel en zijn online te verkrijgen in de webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen