valentijnsdag make-up
Valentijnsdag komt er weer aan. 14 februari, de dag van de liefde. Daar hoort natuurlijk een mooie Valentijnsdag make-up look bij. Ik maakte de look met de Sleek Original Palette. Ik heb geen idee of wij iets doen met Valentijn, maar mijn look heb ik in ieder geval alvast. Heb jij een date of zoek je gewoon wat inspiratie, kijk dan snel even verder.

image

Ik heb gebruik gemaakt van 3 kleuren uit het Original palette van Sleek. Ik ga je hieronder vertellen hoe je deze look stap voor stap kunt maken.

image

image

Hoe maak je deze Valentijnsdag look zelf?

  • Ik heb de basis op mijn gezicht al aangebracht. Ik ga je nu alleen stap voor stap uitleggen hoe je deze ooglook maakt.
  • Als eerste begin je natuurlijk met een primer. Deze breng ik aan op mijn oogleden en wrijf ik uit richting mijn wenkbrauwen. Ik heb de Essence Primer gebruikt.
  • Ik pakte een fluffy kwast en de roze oogschaduw. Deze breng ik aan op mijn buitenste ooglid, in mijn crease en ook op mijn binnenste ooglid. Het midden van mijn bewegende ooglid laat ik vrij. Je kan de kleur opbouwen om hem donkerder te maken of
  • Daarna pak ik de gouden kleur met een plat oogschaduw kwastje en breng ik deze aan in het midden van mijn bewegend ooglid. Nu zie je dat er een hele mooie combinatie verschijnt.
  • Daarna pak ik een fluffy kwastje en breng ik de donkerpaarse kleur aan in mijn buitenste ooglid en iets in mijn crease. Om wat meer diepte te krijgen.
  • Dan pak ik nog mijn blending kwast om de kleuren mooi in elkaar over te laten lopen.
  • Daarna is mijn onderste ooglid aan de beurt. In het midden breng ik de gouden oogschaduw aan. Zodat deze precies overeenkomt met mijn bovenste ooglid. In mijn binnenste ooglid breng ik de lichtroze kleur aan en op  mijn buitenste ooglid komt de paarse kleur. Zo krijg je nog net even wat meer diepte in je look. Nog even een laagje mascara en je bent ready to go.

 

image

Ik heb de roze en paarse kleur niet heel veel aangezet, waardoor het toch een best rustige look is gebleven. Ik maakte hem af met een lipgloss van Catrice, die best wel donker roze is maar toch niet tè voor deze look, vind ik.

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag?

image