IMG_8400De lente komt er weer aan en dan hebben we toch weer meer zin in de wat mooie en heldere kleuren. Yves Rocher heeft daar goed op ingespeeld en komt met 6 intense kajal oogproducten. Wil jij je look ook op laten leven met deze prachtige kleuren? Kijk dan snel mee.

 IMG_83981
Het lijken net lipsticks, vind je niet? Toen ik het pakketje binnen kreeg dacht ik ook nog “wow dat zijn veel lipsticks”. Maar wat is het nou eigenlijk?
Het is 100% intens kajal. Het is niet echt een potloodje maar ook niet echt een stick.. Lastig om te benoemen wat het nou wel is. Het zit er een beetje tussenin.
 IMG_84001
 Er zijn 6 prachtige kleuren uitgekomen, goud, turqouise, oranje, blauw, roze en zwart. Prachtig en opvallend. Op de onderkant zit een stickertje waardoor je kan zien welke kleur je hebt. Op de verpakking zelf staan geen namen. Maar ik heb ze wel voor je. V.l.n.r.
* Bleu Indigo, mooie felle blauwe kleur
* Noir Carbone, intens zwart
* Rose indien, hij lijkt rood/roze, maar hij is wat meer warm oranje gedekt.
* Vert de Cobalt, mosgroen
* Terre die Sienne, opvallende oranje kleur
* Feuille d’or, goud met een lichte shimmer

IMG_8403m

Hierboven zie je de kleuren geswatcht op mijn arm. Ik vind het hele mooie kleuren. En dit is allemaal gezet met 1x een streepje trekken op mijn arm. Nu zie je wel dat de zwarte en oranje het mooiste zijn qua pigmentatie.

Het idee is erg leuk, en ik ben ook benieuwd hoe vaak ik het ga gebruiken.
De kleuren vind ik echt prachtig en ik denk zeker met het oog op het voorjaar dat ze kleuren je look wel kunnen afmaken.
Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de winkels van Yves Rocher en via de webshop. De prijs is €13,90 , maar Yves Rocher heeft nu een leuke aanbieding. Ze kostten nu maar €6,95 p.s.
 
Wat vind jij hiervan?
Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk.