IMG_0668Ik liep van de week bij de Kruidvat en mijn oog viel op een stelling met prachtige paletten. Er waren 3 soorten. Èèn grote met heel veel kleuren en 2 van het formaat wat ik heb. Ik koos voor het palette met de fellere kleuren, want ik heb al aardig wat paletten met bruin/nude tinten. Kijk je mee naar dit fantastische palette voor maar €5,95?

 

 

 

PicMonkey CollageHet palette zit in een roze doosje en de voorkant heeft zo’n wiebel schermpje, ik weet de benaming er niet voor. De ene keer staat er alleen no photos, draai je hem iets dan staat er; no photos please. En draai je hem de andere kant op dan staat er ook nog een mondje bij. Wel een grappig effect vond ik. En er zit ook nog een gratis oogschaduw primer/basis bij. Ideaal! Op die manier worden de kleuren nog beter.

IMG_0670

De achterkant van het palette met de kleuren. Nu vond ik deze achterkant niet duidelijk genoeg om dit palette aan te schaffen, dus ik heb wel even in het doosje gekeken hoe de kleuren er echt uitzagen.
IMG_0668IMG_0669

Dit is het palette met de kleuren. Prachtige kleuren. Elke kleur heeft ook een naam, maar goed daar doe ik nooit zoveel mee.

IMG_0687

De eerste 5 kleuren. Prachtig gepigmenteerd en zie je die blauwe, daar zitten echt wat subtiele glitters in.

IMG_0688

Part 2. Ook wederom prachtig. Nu kruimelt deze oogschaduw wel een beetje, maar niet heel storend. Hij geeft wel wat fall-out maar met een grote kwast is dit zo weer weg, zonder je foundation te verpesten.

IMG_0663

IMG_0664

De eerste look, deze maakte ik met de kleuren nummer 2,4 en 5. Beide looks heb ik zonder oogschaduw primer / basis aangebracht.

IMG_0707

IMG_0706

Look nummer 2. Deze maakte ik met de kleuren nummer 2,7 en 8.

Ik vind het palette echt prachtig en geweldig gepigmenteerd. De kleuren blenden eigenlijk ook wel heel goed.
Ik ben er blij mee.