IMG_9815Ik ben gek op mascara en ga dan ook zeker niet zonder mascara de deur uit. Ik voel me echt naakt zonder. Een tijdje geleden was ik bij een event van L’Oréal en daar kreeg ik deze nieuwe mascara mee. Maybelline heeft deze mascara bedoeld om te gebruiken voor een warrige look. Lees je mee naar wat ik ervan vind?

Maybelline-the-Colossal-Chaotic-Lash

De Colossal Chaotic Lash is voor messy en dik aangezette wimpers. Maybelline vind namelijk dat een nonchalante, warrige look soms sexier is dan ‘perfect’. Een echt beautystatement.

Het borsteltje is groot en loopt iets rond. Ook wel de teaser brush genoemd. Dit borsteltje zou ervoor moeten zorgen dat jij de perfecte messy look kunt maken.

Maybelline Colossal Chaotic Lash

Hieronder laat ik je zien hoe je deze look zelf kunt maken, als jij dit wel een mooie look vind. Ik gebruik de mascara persoonlijk liever op de gewone manier. En dat kan met deze ook heel goed.

Maybelline Colossal Chaotic Lash

Dit effect heeft de mascara als je hem op de normale manier gebruikt. En ik vind het prima. Hij sepereert de wimpers niet allemaal heel erg mooi, maar het kan er wel mee door. Het zijn ook geen echte spinnenpoten geworden.

Stap 1 Strijk horizontaal, recht naar boven voor meer volume

03.31.15_maychaoticlash_retouch2_yyv02-791x1024

Stap 2 Houd de borstel verticaal tegen je wimpers aan en zigzag met het puntje voor een messy effect.

4.02.15_maychaoticlash_fc_lbv01-791x1024