Een paar weken geleden kocht ik dan eindelijk het boek Beauty van Lauren Conrad.  Ik heb de Nederlandstalige gekozen. Het is een make-up handleiding die in elkaar gezet is door Lauren zelf. 

Ik “ken” Lauren al vanaf Laguna Beach en ze is een prachtige vrouw. Gevoel voor stijl heeft ze zeker. 
Heb ik tips en tricks gekregen van Lauren of is het meer iets voor beginners?

Lauren verteld in het boek niet alleen haar tips, maar ook haar ervaringen en leuke korte verhaaltjes. Over hoe ze voordat ze aan het werk ging en mocht bij Teen Vogue, eerst naar de kapper werd gestuurd.

Alles wat met beauty te maken heeft komt aan bod in dit boek. Van verzorging tot nagels, eten en beweging en ook je inner beauty. Het boek is heel erg divers en dat maakt het ook heel leuk om te lezen en te kijken.

Voor de foto’s hebben Lauren en andere meisjes model gestaan.

IMG_8853

Het boek heeft 276 pagina’s. Het is fijn en duidelijk om te kijken en te lezen.  Ik betrap me er vaak op dat ik er ook wel eens gewoon lekker in zit te bladeren. Heerlijk als je ‘s avonds op de bank zit, en lekker neuzen in dit boek.

Over de inhoud.

Er staan heel veel basis tips in maar doordat het heel uitgebreid is, worden er ook nieuwe dingen besproken.  De foto’s zijn mooi en ook erg duidelijk.
Er staan geen tips in voor bijv. een ooglook met knallende kleuren, maar zo is Lauren ook niet.

IMG_8855

 

Dit boek is voor iedereen die van beauty houdt en graag tips en tricks wil. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Er staan voor iedereen vast wel nieuwe tips in.

 

 

Lauren Beauty(NL) is te koop voor €17,95 bij bol.com