IMG_8370Vanaf half februari t/m maart 2015, brengt essence voor alle romantische beauties speciaal voor Valentijnsdag de trend editie “like an unforgettable kiss”. Het romantische kleurschema in passievol roze, paars en rood focust zich op liefde en dat kun je zien aan de producten! Absolute must-haves zijn bijvoorbeeld de lipsmoothers voor superzachte en kissable lippen, Love is in the air… met essence! Ik kocht de kleur 02 Pink Me.

Deze lipstick in roze houd de focus op je prachtige mond. De hoogglans textuur geeft je lippen een super mooie glans en verzorgd tegelijkertijd ook.

IMG_8396
Toen ik de lipsticks zag dacht ik, wauw, die moet ik hebben. En dat met name een super mooie roze kleur.
De lipstick is niet heel goed gepigmenteerd maar het is ook een verzorgende lipstick met een lichte tint. En met deze kleur hoeft je lover / date niet bang te zijn je te kussen. Want hij geeft niet heel erg af.

IMG_8369

 

02 pink me is een mooi roze kleurtje. De lipstick is niet ‘dekkend’ maar geeft je wel net dat mooie kleurtje. De lipstick is gemakkelijk aan te brengen en blijft lang zitten. Zodra je een maaltijd nuttigt moet je even een nieuwe laagje aanbrengen. Ik vind deze kleur prettiger dan de bovenstaande kleur.

image2 (5)

IMG_8386

 

IMG_8372

Deze lipstick is €2,39 per stuk en verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.