color oogschaduwAfgelopen maandag kon je al mijn review en swatches zien van het prachtige Color oogschaduw palette van de Kruidvat. In die review beloofde ik jullie ook nog een ooglook. En die heb ik gemaakt. Het zijn echt fijne en prachtige kleuren om mee te werken en het kruimelen valt echt heel erg mee. Ik had zeker niet veel fallout. Kijk je mee?

 

image

Ik heb natuurlijk wel geëxperimenteerd met veel kleuren. Ik dacht ik heb een color palette en ik ga dan ook veel kleurtjes gebruiken. En ik moet zeggen dat is goed uitgepakt.

color palette

Ik heb gebruik gemaakt van blauw, groen, geel, oranje, roze, grijs, paars en donkerblauw.  Ik vind het effect heel erg leuk geworden.

EOTD

image

Natuurlijk moest het even afgestyled worden met een roze lipstick om in de Color te blijven. Ik ben blij met deze look en ik vind hem niet over de top maar toch lekker opvallend. Daar houd ik wel van. Wel heb ik ervoor gekozen niet de kleuren te gaan blenden, want dat is best lastig met deze kleuren en dan vallen ze helaas een beetje weg. Daarom een lekkere rainbow look met deze Color Oogschaduw Palette van de Kruidvat.