dolls-collection-catrice-limited-8_zps8pdatmzdDeze nieuwe Catrice collectie neemt je mee naar de jaren 60 en Twiggy. Met haar grote ogen, eyeliner en lange wimpers met veel mascara was ze hét idool van een hele generatie. Tot op de dag van vandaag inspireert haar onderscheidende uitstraling ontwerpers: ook in de lente/zomer collecties van 2015 zie je weer A-lijnen mini-jurkjes en grafische patronen. De jaren zestig zijn weer even terug bij Catrice.

Catrice-Dolls-Collection5

CATRICE DOLL’S COLLECTION SATIN MATT EYESHADOW – € 3,89

The look. De zachte poeder-oogschaduw met satijnglans biedt maximale dekking in lavendel, roomwit en pastelgroen. De aangenaam textuur voelt fluweelzacht aan op de huid en de unieke op-art verpakking is een echte eye-catcher. Verkrijgbaar in Playing in Lavender Heaven, Hide & Green en Be My Porcelain Doll!

Catrice-Dolls-Collection3

CATRICE DOLL’S COLLECTION GLAMOUR DOLL MASCARA – € 3,99

Icoon. De immens populaire Glamour Doll Mascara is er nu in een limited edition. Het speciale elastomeerborsteltje dekt elke individuele wimper met een diepzwarte textuur zonder deze te verzwaren. Voor extra volume en om fascinerende, lange en volle wimpers te creëren. Sixties tip: voor grote poppenogen is het essentieel om mascara op zowel de boven- als onderwimpers aan te brengen! Verkrijgbaar in Black.
Catrice-Dolls-Collection4

CATRICE DOLL’S COLLECTION MATT DIP EYELINER – € 2,99

Twiggy’s ogen. Een extra brede eyeliner – de Sixties Wing – is de ultieme look  voor de perfecte poppenogen. Met de langhoudende Matt Dip Eyeliner teken je gemakkelijk en snel een grote zwaluwstaart langs de bovenwimperrand. Voor een nauwkeurig resultaat en een diepdonkere, matte finish.

Catrice-Dolls-Collection6

CATRICE DOLL’S COLLECTION NIAL LACQUER – € 2,99

Sixties nagels. Ultieme kleuren, ultieme dekking en ultieme glans maken van nagellak echte must-haves met effecten, variërend van naturel tot glinsterend. Lavendel, abrikoos, pastelgroen en wit met abrikoosglitters – deze lentekleuren geven de retro look een licht accent. Daarnaast heeft het potje een extravagant op-art dessin. Verkrijgbaar in Droll like a Doll, Playing in Lavender Heaven, Hide & Green en Be My Porcelain Doll!.

Catrice-Dolls-Collection1

CATRICE DOLL’S COLLECTION CUTICLE TATTOOS – € 2,39

Stijl met een statement. De Cuticle Tattoos – kleine en grote strikjes – breng je direct op je nagelriem aan om de nagels stijlvol te omlijsten. Reinig het gebied waar je de nagelriemtattoo wilt aanbrengen grondig. Vervolgens kies je de gewenste tattoo grootte, knip deze uit en verwijder het witte velletje op de achterkant. Druk de tattoo vervolgens op een droge huid gedurende 5 seconden aan, met de afbeelding naar beneden. Trek tot slot de transparante folie omhoog, et voila! De tattoos zijn gemakkelijk te verwijderen met behulp van babyolie.

Zoals je ziet is het geen hele uitgebreide collectie. Deze collectie ligt vanaf maart tot en met half mei in de winkels in zowel Nederland als België. Ik vind met name de nagelriem tatoeages erg vernieuwend, en ben benieuwd of het echt wat is.

Wat vinden jullie van deze collectie?