tv-hoekje

Als jullie mij volgen op Instagram dan weten jullie dat ik het heel erg leuk vind om met interieur bezig te zijn. Regelmatig verander ik ons interieur. Voeg ik wat toe of haal ik weer wat weg. Ik vind het heel leuk om met styling bezig te zijn. Nu was ik niet tevreden over ons tv-hoekje. Ik vond het saai en het tv kastje en playstation waren erg in het zicht. Kortom, tijd om te veranderen, tijd voor een mini make-over. Ik ga het jullie laten zien.

Dit is de voorfoto. Ook niet verkeerd hoor, ik was er blij mee. Maar ik vond het wat saai, wat koel en die playstation en andere apparatuur… Zucht!

Dit is hoe het nu is. Ik heb de schappen weggehaald en allemaal lijstjes opgehangen. Een paar met foto’s van Elin er in en een aantal met mooie posters. De posters komen uit het VT Wonen posterboek.

tv-hoekje

Dit is wat ik onder de tv heb staan.  Een leuk rolkastje met planten eromheen. De playstation staat momenteel onder het rolkastje. En door onze donkere vloer zie je die dus niet. Heel fijn! Let nog even niet op de snoeren achter het kastje, die moeten nog weggewerkt worden. Onze rotanstoel staat links ernaast in de hoek.

Dit is onze mini make-over van ons tv hoekje. Het is nog niet helemaal af, maar het begint er aardig op te lijken. Ik zal niet heel veel meer veranderen eraan. Ik vind dit nu al een stuk beter en gezelliger dan de voor foto.