make-over3 Weken geleden hebben wij een “nieuwe” vloer gekocht. Nou ja, nieuw was hij niet. Wij kochten hem via Marktplaats. Een mooie whitewash/witte laminaat vloer. Toch is hij niet spierwit, want er zit iets van een grijs waasje overheen. Toen die vloer erin lag, vond ik het allemaal wel erg wit wit. Dus tijd om eindelijk te doen wat ik al een tijdje wilde maar niet aandurfde vanwege onze zwarte vloer. Check hieronder snel het eindresultaat van deze make-over.

 

 

Dit was onze tv hoek voor. Ik was er superblij mee maar zoals ik hierboven al vertelde, hebben wij nu een witte vloer. En je zult zien hieronder hoe mooi het nu is geworden. Althans dat vind ik, haha. Onze zwarte vloer was heel gevoelig voor krassen en je zag er ALLES op. Nu met onze witte vloer ook, maar toch anders. En laminaat is makkelijker even met een swiffer schoon te maken dan de plavuizen. Heerlijk.

Hier zie je het resultaat. Ik heb het tv muurtje mat zwart gemaakt. Ik ben er echt super blij mee. De foto’s komen mooi uit en de tv valt minder op. Ook is het in mooi contrast met onze vloer.

Hier zie je de witte vloer ook. Ik vind dit muurtje nu echt heel erg leuk en nagenoeg af. Het stukje houten muur komt zo ook mooi uit. Wel hangt er nu nog een klein zwart lampje aan de houten muur.

Dit wilde ik jullie toch even laten zien. Zo zie je maar dat een klein stukje muur schilderen, de uitstraling ineens compleet kan veranderen. I love it.