rotanstoelWij waren al een tijdje op zoek naar een stoel voor in onze woonkamer. En ik wilde graag een vlinderstoel of een mooie rotanstoel. Maar goed, ze zijn nog best wel prijzig. Ik maakte er een flinke speurwerk van op internet en ik vond een prachtige stoel via Warentuin.nl. En ook nog eens super fijn geprijsd. 1 en 1 is 2 en de stoel was al snel besteld en ook al heel snel binnen.

“Bent u op zoek naar een stoel? Bestel deze eenvoudig en goedkoop bij Warentuin! De Stoel Iron is een prachtige relax stoel. De stoel heeft een zitting is van rotan en een onderstel van zwart ijzer. De stoel wordt geleverd inclusief wit zitkussen. Deze relax stoel is een mooie combinatie van landelijk en modern en past goed bij diverse interieurstijlen. Niet alleen binnen maar ook onder de veranda of overkapping is deze stoel erg mooi”

Ik ben echt super blij met de stoel en hij staat heel erg mooi in onze woonkamer. Bij Ikea kochten we er nog een soort van nepbontje bij om in de stoel te leggen. Dit maakt het toch net wat meer af vind ik. Hij staat ook heel erg mooi bij onze kast. (let niet op de verdwaalde ballenbakbal onder de kast, haha)  Het zwarte onderstel van de stoel past perfect bij onze zwarte accessoires in huis. Zoals bijv. de kaarsenstandaard op de kast en de fotolijstjes aan de muur. Die zie je niet op deze foto’s. Dat komt later.

Ik  ben echt super blij met de nieuwe stoel en onze woonkamer make-over. Hier gaan jullie ook nog wel eens wat over lezen. Ik wil alleen nog wel graag een andere vloer. Maar goed, dat is een project voor later.

Deze stoel is heel erg mooi voor binnen maar je kan hem ook heel goed onder een veranda of andere overkapping plaatsen. Hij zit heerlijk en lekker comfortabel. I am happy!