Søstrene Grene

Ik ben echt fan van de winkel Søstrene Grene, wat een fantastische interieuritems hebben ze. Van alles voor je woonkamer tot alles voor je keuken en theesoorten. Echt een heerlijke winkel waar je niet met lege handen naar buiten kunt lopen. Ik vind er altijd wel iets. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik een mailtje kreeg een aanwezig mocht zijn bij de VIP opening van Søstrene Grene in Utrecht. Hieronder een kleine impressie van Søstrene Grene en de winkel.

Donderdagavond was het zover, Søstrene Grene zou openen. Deze Deense winkelketen zit inmiddels al op heel veel plekken in Nederland, maar nu dus ook in Utrecht op Hoog Catharijne.

De winkelketen kenmerkt zich door de snel wisselende collecties, dus je moet er zeker snel bij zijn wil je iets hebben. Of even geregeld gaan kijken in de winkel. Ze spelen goed in op de huidige trends en het is lekker low budget. Maar absoluut zonder goedkoop te ogen. De interieur collectie oogt echt luxe en modern. De Scandinavische invloeden zijn natuurlijk erg populair in Nederland, lichte houtsoorten en, mooie materialen.

Ik liep door de winkel en ik zag echt zoveel dat ik leuk vind of wel wil hebben. Haha, je wordt wel een beetje hebberig in Søstrene Grene.

Er werd om mij heen al aardig wat verkocht tijdens de VIP opening maar dat had ik ook niet anders verwacht. De mooie trendtinten zoals pastel en groen waren ruim aanwezig in het assortiment. Ik vind het een heerlijke winkel en ze hebben ook een super leuk kinderkamer/babykamer assortiment. En dan moet je denken aan schilderijtjes, schapjes,  opbergdoosjes en speelgoedkisten.

Je vindt de Søstrene Grene filialen op dit moment in de volgende steden:

Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Den Haag, Breda, Zwolle, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Rotterdam, Enschede en nu dus ook Utrecht.