Op mijn Instagram deel ik heel veel foto’s van ons interieur en ik dacht het is ook wel leuk om hier ook eens wat foto’s te delen. Ik wil jullie in deze post onze woonkamer laten zien. Ik heb alleen geen foto’s gemaakt van Elin haar speelhoek, maar dat is wellicht iets voor een latere post. Interieur is echt iets wat ik heel erg leuk vind. Zowel het veranderen van ons interieur, het spelen met kleuren en ervoor te zorgen dat onze woonkamer een mooi geheel wordt.

Dit is onze bank en onze petrolblauwe muur.  De bank is van Leenbakker. En wat vindt je van het mooie doek aan de muur? Het is gemaakt van stof en ik heb er boven en onder een latje tegenaan gezet. Hierdoor valt hij mooi recht en is het makkelijker op te hangen. Ik kocht deze bij Wibra voor maar €7,99. Hij is 150x130cm. Mega dus, maar wel echt super tof. Het past heel goed bij ons interieur.

woonkamer

Dit is uitzicht vanaf de bank als je recht naar voren kijkt. Daar hang de tv en allemaal leuke foto’s van Elin en mooie woonposters. Het muurtje was eerst wit maar ik vind hem zo zwart toch mooier. De tv valt minder op en het stukje muur springt er mooi uit. Dit ook omdat het anders een hele lange witte muur was. Dat zie je zo wel op de volgende foto.  De stoel is van Mijn Warentuin. De vintage koffers vind ik ook super tof.  Hier en daar een mooi plantje maakt het helemaal af.

Dit is het andere uitzicht vanaf de bank. Links zie je het einde van het zwarte muurtje. Zo zie je ook dat het anders een hele lange witte muur was geweest. De lockerkast is echt mijn grote liefde op interieur gebied. We hebben deze gratis gekregen van Bram zijn werkgever en ik heb hem wit geschilderd en BAM! Hij is toch fantastisch.

Hier zie je onze eettafel en de mooie posters van Ikea. Ik wil alleen nog graag andere lampen boven de eettafel. Daar ben ik dus nog druk naar aan het zoeken.  En ik wil graag nog wat meer variatie in de eetkamerstoelen.

Tot slot nog een laatste foto. Ik ben erg blij met ons interieur. Hier en daar wil ik nog wat dingetjes aanpassen en blijven veranderen zal ik altijd but it’s getting there.

Dit was onze woonkamer. Het speelhoekje van Elin staat er dus niet op maar wellicht ga ik het daar in een andere post nog eens over hebben en haar hoekje laten zien.