naamkerstballen

Zoals jullie wel weten ben ik dol op gepersonaliseerde items. En daarom konden deze naamkerstballen niet missen in onze kerstboom. Hoe leuk zijn ze? En ook nog eens helemaal handgemaakt waardoor elke naamkerstbal uniek is. Met recht het leukste cadeautje in de boom.

Over

Eline, 25 jaar is de eigenaar van Naamkerstbal. Ze vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ze maakt graag herinneringen. Dit is een blijvend cadeau die je ieder jaar weer in de boom kunt hangen. Ze wil in de toekomst graag uitbreiden met meerdere manieren om herinneringen vast te leggen.

naamkerstballen

Naamkerstbal

Er zijn verschillende soorten naamkerstballen te krijgen. Zo kun je kiezen uit een hexagon of een ronde vorm. Maar in die 2 vormen zijn talloze keuzes te maken.
Je kunt onder andere kiezen uit wel of geen sterren of wel of geen gouden details op je naamkerstbal. En er is keuzemogelijkheid in de achtergrond. Wil je een groene achtergrond, of misschien wel een roze. Of zelfs geen achtergrond. Alles is mogelijk.

naamkerstbal

Meer info

De schijf zijden zijn 6cm met een doorsnede van ongeveer 10-11cm. Alle namen kunnen gekozen worden, maar hou er rekening mee dat langere namen kleiner worden gemaakt. Bij een dubbele naam worden de namen onder elkaar geplaatst. Er zijn maximaal twee namen mogelijk op de schijf en niet meer dan 11 tekens. De kerstschijven worden handgemaakt, waardoor elke weer uniek is. De gouden details zullen daarom op elk product anders zijn. Inclusief lintje om hem op te hangen

Op lichte kleuren worden de letters zwart gedrukt en op donkere kleuren komen witte letters.

naamkerstballen

Budgetproof

Wat ook erg fijn is, is de prijs. Ze zijn lekker budgetproof en zijn daarom ook het ideale cadeautje. En je hebt er elk jaar plezier van. Ik ben fan en vind ze fantastisch. Ze staan erg mooi in de boom en zijn favoriet bij de kinderen. Misschien dat ik na de kerst het lintje er wel af haal en ze ergens in onze woonkamer ga neerzetten. Een naamkerstbal heb je al vanaf €3,95. En het fijne, ze zijn heel snel in huis 🙂