dracaena's

De laatste tijd ben ik helemaal into the plants. Ik heb inmiddels al meerder planten in ons huis gezet. Eerder hadden wij alleen wekelijks een mooi boeketje bloemen staan maar geen planten. Tot wij bij de Ikea een aantal goedkope tegenkwamen en beetje bij beetje werd onze woonkamer een stuk groener. Zo leuk. Het enige wat ik wel lastig vind, is water geven. Maar met meerdere planten in de kamer, gaat dat een stuk beter. Nu kreeg ik 2 mooie Dracaena’s opgestuurd van Het Beste van de Kweker. Ze hebben een super fijn prijsje en ik heb een kortingscode voor jullie. Check it out.

 

Ik scoor graag planten voor een mooie prijs.  De planten maken onze woonkamer wel echt af en een stuk gezelliger. Nu kan je dus ook planten online bestellen. Daar had ik nog niet van gehoord, maar logisch is het wel. Aangezien je tegenwoordig alles online kunt bestellen. Bij Het Beste van de Kweker kan je dus planten online bestellen. Ook kan je hier terecht voor een waanzinnig mooie Orchidee. Ook absoluut één van mijn favoriete planten maar op de één of andere manier komen er bij mij nooit geen nieuwe bloemen meer aan.  Dus ik ging voor iets anders.

Ik koos voor 2 prachtige mini Dracaena’s Golden Coast. Zo mooi. De 2 planten werden in een grote kartonnen doos bezorgd. Al 1 dag na het plaatsen van de bestelling. Het was echt super goed en stevig verpakt. Om de pot van de plant zat een plastic zakje. Op die manier kan de aarde nergens heen.  De bladeren zaten ook goed in de doos, niets in geknakt of gevouwen of iets dergelijks.  Op de website kan je hier meer informatie over vinden.

Ik ben absoluut fan van Het Beste van de Kweker en ik zal daar ook zeker vaker gaan bestellen. Niet alleen voor mijzelf, maar ook om planten cadeau te geven.  Ze hebben een hele fijne prijs. Ze worden geleverd zonder bloempot, maar die kan je erbij bestellen. Of kies voor een papieren zak net zoals ik heb gedaan. Dat staat net even leuker dan een standaard bloempot vind ik. I love it.

Een Orchidee is er bijvoorbeeld al vanaf €15 en deze 2 mini Dracaena’s kosten €15. En daar krijg je er dus 2 voor. Absoluut niet duur en zeker het bestellen waard. En nog beter vanaf 25 euro hoef je dus ook helemaal geen verzendkosten te betalen. Pluspunt, pluspunt, pluspunt.  En nog een mega pluspunt, de planten komen rechtstreeks van de kweker.

En hoe tof is het dat ik een kortingscode heb geregeld voor jullie. Je kunt nu maar liefst 20% korting krijgen op je bestellen. Gebruik hiervoor de code moniquemichelle20. De code is geldig tot en met 1 oktober. Dus ik zou zeggen ga snel een toffe plant scoren voor in huis. Planten zijn tegenwoordig ook weer helemaal hip and happening.  Neem dus snel een kijkje op Het Beste van de Kweker en scoor een fantastische kamerplant.

Ik ga in ieder geval genieten van mijn mooie Dracaena’s.