houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Overal zie je ze wel voorbij komen. Ik ben er zelf ook nog steeds over aan het nadenken, want ik vind ze zo mooi en ze zijn goed te combineren bij elke stijl interieur.

houten jaloezieën

Effen of met houtlook

Houten jaloezieën zijn er in verschillende soorten. Een effen kleur is natuurlijk heel goed te combineren bij elke stijl en is natuurlijk ook erg tijdloos. Het blijft jarenlang mooi en geeft een mooie uitstraling aan je interieur. Het staat super stijlvol en sjeik, maar ook erg modern of bijvoorbeeld Scandinavisch. Voor elk interieur is er wel een bijpassende houten jaloezie te vinden.

Ook kan je bijvoorbeeld kiezen voor houten jaloezieën met een houten uitstraling. Dus echt met een houtkleur. Bijvoorbeeld Luxe Walnoot en Luxe Hazel. Deze zijn ook waanzinnig mooi.

houten jaloezieën

Kies je eigen afwerking

Houten jaloezieën kan je helemaal zelf samenstellen. Zo kies je zelf of je een trend of luxe afwerking wilt. Maar ook welke kleur je wilt en welke kleur ladderband je er bij wilt bestellen. Alles is zelf samen te stellen. Je kunt uiteraard ook kiezen aan welke kant je de bediening wilt hebben en hoe je deze afgewerkt wilt hebben. Kortom, jij stelt hem van a tot en met z helemaal zelf samen.

Doordat het hout heel erg licht is en op een bepaalde manier gezaagd wordt kan je met 1 brede jaloezie een heel groot raam bedekken. Dat is natuurlijk heel erg mooi, want zo hoef je niet 3 houten jaloezieën op te hang voor 1 raam. Iemand bij ons uit de buurt heeft ook prachtige houten jaloezieën voor het raam hangen en elke keer kijk ik er weer naar. Ik vind het zo mooi staan.

Stel samen

Ben je geïnteresseerd in houten jaloezie, stel hem dan snel samen via de configurator. Je kunt ook gratis kleurstalen aanvragen om de kleuren in het echt te kunnen bekijken en zo ook zien wat er bij je raam en inrichting past.

Ik ga eens even aan de slag met de configurator en onze ramen opmeten. Deze gaan zeker op mijn interieur wishlist. Wat vind jij van houten jaloezieën?