handgemaakte onderzetters

Ik mocht deze prachtige handgemaakte onderzetters ontvangen van Shira. Zoals in de zin hiervoor al genoemd wordt, zijn het handgemaakte onderzetters. Resin art is letterlijk ‘kunsthars’. Ze worden gemaakt van epoxy en aan dit materiaal kan je van alles toevoegen. Glitters, bloemen en nog veel meer. U name it en het kan erin. Hoe tof is dat! Zo krijg je altijd iets naar eigen idee en wens. En ook nog eens 100% uniek, want geen enkele onderzetter is hetzelfde. Je kunt uiteraard van alles met epoxy maken. Je ziet bijv. houten tafels met een strook epoxy ertussen, maar ook sieraden en beeldjes.

handgemaakte onderzetters

Uniek

Elke onderzetter die Shira maakt is 100% uniek en dus geen enkele is hetzelfde. Het pakketje werd uiterst zorgvuldig verpakt en kwam aan in een brievenbusdoos met daarin mooi roze vloeipapier.
Wat er ook nog bij in zat, en wat ik super handig vind is een brief met instructies. Daarop is te lezen dat ze hittebestendig zijn. Je er wel een kopje koffie op kunt zetten maar liever geen kop thee. Mits je een dubbelwandig theeglas hebt. Dit kan anders permanente kringen veroorzaken op je handgemaakte onderzetters. Liever niet in de vaatwasser, maar uiteraard zijn ze gewoon met de hand schoon te maken. Ze zijn ook echt heel gemakkelijk en snel schoon te maken. Echt een pluspunt.

resin onderzetters

Ook hebben de handgemaakte onderzetters een klein opstaand randje om vocht op de onderzetter te houden. Op deze manier heb je nooit vlekken op jouw tafel. Wanneer je een onderzetter in je handen hebt voel je de kwaliteit en wil je nooit meer anders. Deze onderzetters zijn zeer uniek en worden geleverd in en sets van 4 stuks. En ik heb ze perongeluk al eens laten vallen en ze gaan niet kapot. Of in ieder geval niet snel! Nog een pluspunt dus, zeker met 2 kleine kinderen in huis. Dus ook nog kidsproof.

En zeg nou zelf, dit staat toch fantastisch in je interieur 🙂 Thanks Shira.