foto op glas

Een tijdje geleden werd ik benaderd of ik een foto op plexiglas wilde reviewen. Nou, dat vind ik super leuk en ik houd van foto’s. Zeker op aparte manieren. Zo heb ik bijv. ook al een foto op hout. Ik was heel erg benieuwd en ging dan gelijk aan de slag om de foto op plexiglas te maken en te bestellen.

Er zijn dus echt talloze manieren om je foto’s af te laten drukken. Gewoon als foto, in een album, op plexiglas, op hout etc. etc. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan wel.  Ik liet een prachtige foto van Elin op plexiglas afdrukken.

De foto was online zo gemaakt en ik koos voor het formaat 40x60cm.  De foto komt als het ware achter een plaat van plexiglas. Hierdoor komt de foto heel erg mooi uit. De punten zijn mooi en als je wilt kan je er een ophangsysteem bij bestellen. Dit hoeft niet maar als je hem op wilt hangen is dit wel handig.

De kwaliteit van de foto hangt natuurlijk af van de kwaliteit die je upload maar hij ziet er gewoon goed uit. Mocht je nog twijfelen, ik zou zeker kiezen voor plexiglas. Het spiegelt niet veel en het staat gewoon mooi in je interieur.  Je kan kiezen voor verschillende groottes en diktes van het plexiglas. Het is snel en gemakkelijk te maken en hij is ook snel in huis.  Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een foto op aluminium te laten maken voor een robuuste look.

Wat vind jij van de verschillende manieren om een foto te laten afdrukken?