Søstrene Grene,

Ik ben gek op de Søstrene Grene, en loop ook altijd even naar binnen als ik in een stad ben waar deze winkel zit. Meestal is dat Enschede. Even lekker snuffelen tussen alle leuke spulletjes en hebbedingetjes. Maar ze hebben nu ook voor de herfst weer een super mooi collectie samengesteld. Met items voor de woonkamer, keuken, badkamer en gang. Super tof! Kijk je mee?

De collectie lanceert in drie delen: op donderdag 5, 12 en 19 september 2019. Søstrene Grene is geïnspireerd door het concept van “Slow Living”, oftewel “Langzame Beweging” en de bijbehorende gedachte dat door te vertragen in ons dagelijks leven we evenwicht en betekenis kunnen vinden. Een keer diep ademhalen kan het begin zijn van een betekenisvol leven, las Clara laatst, en met die gedachte beginnen Anna en Clara hun dagen in een langzamer en bedachtzaam tempo. De zussen hopen dat hun nieuwe collectie anderen zal inspireren dit ook te doen.

Søstrene Grene,
Søstrene
Søstrene Grene
Søstrene
Søstrene
Søstrene

De nieuwe en betoverende producten voor de keuken zijn vanaf 5 september verkrijgbaar.
Elegante oplossingen voor het geordend houden van keukenitems, handige glazen uit Italië en stenen servies uit Portugal.

Op 12 september is het tijd om de nieuwe producten voor de familiekamer te ontdekken. 
Tastbaar textiel, Indiase terracotta en natuurlijke materialen.

Søstrene
Søstrene
Søstrene
Søstrene

Vanaf 19 september zijn deze producten verkrijgbaar.
Nepalese wol, marmer-look haaraccessoires en natuurlijke bad borstels. En een assortiment voor de badkamer en persoonlijke verzorging.

Er zitten echt weer hele leuke items tussen. Ik vind vooral de items voor de woonkamer helemaal geweldig. En ik ga dan ook binnenkort zeker even een kijkje nemen bij Søstrene Grene.