rituals1Ik blijf het zeggen: ik ben gék op geurkaarsen. En ik ben gek op Rituals, en wat is nu beter dan deze 2 combineren. Ik heb deze heerlijke geurkaars gekregen van mijn werk. Echt een top cadeautje. Ik heb de Hammam Secret en ik ga jullie hier wat meer over vertellen.

 

 

 

  • Hammam Secret (combineert de geur van Verfrissende Eucalyptus met Rozemarijn die zorgt voor een sensationele revitaliserende geurbeleving)

Deze kaars zit in een donker glas, maar wel een transparant glas, dus geeft nog vrij veel licht. De prijs is €17,50 voor een grote kaars van 290 gram met 50 branduren. Dat is niet heel goedkoop, maar geloof me, er bestaan nog veel duurdere. Je kan de kaars kopen in de Rituals Webshop of natuurlijk in één van de Rituals filialen.

De kaarsen zitten allemaal in een wit doosje met een mooi uiterlijk en teksten erop. Ik heb de Hammam versie en op de zijkant staat wat informatie over eucalyptus en rozemarijn.

rituals2

Hammam Secret is een frisse geur met topnoten van eucalyptus en citroen, met een kruidig hart van rozemarijn en een basis van groene houtige noten.

De kaars zit in een dik zwart glas. Ik vind het er chic uitzien! Alleen het Rituals logo staat onderop het glas gedrukt, verder niks. Clean & Simple.  Ik vind het een heerlijke geur. Hij is niet heel warm van geur, maar ook wat frisser. Kruidig en fris. Heerlijk! En de geur ruik je ook goed.

rituals1