huisnummer

De zoektocht naar het juiste huisnummer kon beginnen. Wij hadden nog zo’n wit plaatje met nummer 30 erop hangen. En als ik iets lelijk vind haha. Dus de zoektocht kon beginnen. Er is een enorm aanbod in huisnummers. We waren er wel over uit dat het zwarte cijfers moesten worden.

Het huisnummer zou aan de voorkant van ons huis komen te hangen. We willen namelijk nog eens een mooi naambord bij de voordeur. Dus mocht je tips hebben, let me know.

Toen werd ik benaderd door iemand die RVS huisnummers verkoopt en wij waren meteen om. Wat een prachtige cijfers zijn dat zeg. Precies de stijl en lettertype die wij super gaaf vinden.

Om te beginnen kies je de stijl en lettertype. Wij kozen voor dikke zwarte cijfers in mat zwart. Als lettertype kozen we Verdana. Mooi strak en industrieel.

huisnummer

Daarna moeten we natuurlijk ook de grootte nog kiezen. Als snel waren we het er over eens dat het grote cijfers zouden moeten worden. We kozen voor de 15 centimeter cijfers. We kozen dus voor Mat Zwart staal 150mm (15cm) gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS. Strakke mat zwarte afwerking. Het lettertype Verdana is simpel en strak.

We kregen ze al super snel in huis en wat zijn ze gaaf! We vonden ze allebei meteen prachtig en besloten dan ook snel de boormachine erbij te pakken. Je bevestigd de nummers met de 1cm pootjes op de achterkant zodat het huisnummer iets los komt van de muur.  Heel mooi resultaat.
Wij zijn er erg blij mee. Het is qua grootte ook perfect voor de plek waar we de huisnummers hebben opgehangen.
Wat voor soort huisnummers hangt er bij jou thuis?