woonkamer

Sommigen van jullie weten dat ik ook een Instagram account heb waar ik onze interieurfoto’s deel. Mocht je het leuk vinden om dit te volgen en te zien, volg mij dan op dit account. Nu leek het mij leuk om hier ook even onze woonkamer in foto’s te laten zien aan jullie. Dus bij deze. Hopelijk vinden jullie dit leuk om te zien.

Dit is onze woonkamer. Hij is ongeveer 9 meter lang en 5 meter breed. Dus opzich best een behoorlijke woonkamer. Op onze vloer liggen Braziliaanse leistenen en daaronder vloerverwarming. Nu willen wij eigenlijk een andere vloer, maar hij is door de vorige bewoners wat ongelijk gelegd en dus kan er geen vloer overheen zonder te egaliseren of we moeten alles eruit slopen. Maar goed, dat kost aardig wat. Dus voorlopig zit dat er niet in.

Verder is onze stijl wat industrieel qua materialen. Met de lockerkast en daarnaast nog een metalen tv kast van Ikea.

Achter onze bank staat de box. Er zit nog wat ruimte tussen de box en de bank. Dus hij staat daar prima.

Aan de muur naast de lockerkast en het aquarium hangt dit plankje met foto’s en posters. Ik vind het een super leuk plankje aan de muur.

Hier zie je een stuk van onze eettafel. Deze is 2 bij 1 meter en heeft 6 eettafelstoelen. We hebben geen eettafellampen boven onze tafel hangen, aangezien ik de woonkamer nog weleens verander, haha. Ik heb de lampen aan een haak aan de muur gehangen. En ik vind dit eigenlijk wel heel leuk. Op deze manier oogt de ruimte mooi open doordat er niets aan het plafond hangt.Tot slot het speelhoekje van Elin. En straks uiteraard ook van Ivan. Het kastje is van Ikea en de stoeltjes van Wehkamp. Het schapje is een houten plank die we kochten bij de Praxis. Op dit moment staat Elin haar keukentje aan de rechterkant naast de plank. Die had ik nog in de verf staan tijdens het maken van de foto’s.

Dit was onze woonkamer. Ik heb de keuken er verder niet op staan. Maar ik hoop dat jullie deze post ook leuk vinden. En als jullie vaker iets over het interieur willen lezen, op welk vlak dan ook, let me know!