dekbed-discounter.nlIk koop niet zo vaak een nieuw dekbedovertrek, maar ik was wel weer toe aan een nieuwe. Het mailtje van dekbed-discounter.nl kwam dan ook zeker op een goed moment. We hebben een aantal dekbedovertrekken maar die zijn inmiddels alweer best oud. Ik mocht een dekbedovertrek uitzoeken en dat deed ik heel graag. Kijk je mee?

Dekbed-discounter.nl heeft veel verschillende soorten dekbedovertrekken. Maar ze verkopen ook hoeslakens, matrassen, kussens, dekbedden, boxspring en nog veel meer. Ik selecteerde onze dekbed maat 240×200/220 en kreeg zo alle dekbedovertrekken die nog beschikbaar zijn in deze maat. De prijs varieert heel erg.
Ik sorteerde op laagste prijs eerst. In deze maat is het goedkoopste overtrek €19,95. Wat natuurlijk een mooie prijs is. De duurste is €99,95. Wat ik wel erg prijzig vind.

Ik ging even opzoek en ik vond deze prachtige witte met mooie magnolia’s erop. Deze kostte €59,95. Zelf heb ik niet zoveel voor een dekbedovertrek over maar ik koop ze niet vaak dus dan kan het wel.

 

Hierboven zie je een aantal keuzes van dekbed-discounter.nl. Zoals je ziet is het aanbod heel divers en is er voor een ieder wel wat. Zelfs voor kinderen hebben ze kinder dekbedovertrekken.

Wij kozen dus voor de Magnolia Garden. Het dekbed is 100% katoen. Ideaal! Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset ademend, stevig, vochtregulerend en erg zacht. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust. Precies wat je wilt van een dekbedovertrek.

De kussenhoes is wel ietwat te groot maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg. Mijn kussen is ook niet zo groot.
Ik heb het dekbedovertrek nog niet heel lang in huis maar hij is erg mooi. Ook na hem gewassen te hebben.
De levering is echt super snel en het dekbed wordt goed verpakt verstuurd. Hij zat in plastic en in een plastic verzendtas.  Ik vind hem erg mooi en staat goed in onze slaapkamer. Het dekbed is lekker licht, waardoor het ruimtelijk oogt.

Dit artikel heb ik ontvangen maar dit veranderd mijn mening niet.