Dracaena

Deze Dracaena komt van Het Beste van de Kweker. Hij kost €17 euro en dat is natuurlijk helemaal niet duur voor zo’n fijne plant.

Planten maken je woonkamer echt veel gezelliger en levendiger. Planten bestel je tegenwoordig dus gewoon online. En bij Het Beste van de Kweker komen ze echt rechtstreeks van de kweker. Dus een fijne prijs en net van de kweker, zo bezorgd bij jou aan de deur.

Ik had al 2 mini Dracaena’s. Ook super mooi en ik vind het dan ook heel erg tof dat ik nu 1 grote heb mogen toevoegen.

 

De plant zat heel goed verpakt. Om de pot zit een plastic zakje zodat de aarde goed op zijn plek blijft. De bladeren zaten ook goed in de doos, niets in geknakt of gevouwen of iets dergelijks.  Op de website kan je hier meer informatie over vinden.

Ik ben absoluut fan van Het Beste van de Kweker en ik zal daar ook zeker vaker gaan bestellen. Niet alleen voor mijzelf, maar ook om planten cadeau te geven.  Ze hebben een hele fijne prijs. Ze worden geleverd zonder bloempot, maar die kan je erbij bestellen. Of kies voor een papieren zak net zoals ik heb gedaan. Dat staat net even leuker dan een standaard bloempot vind ik. I love it.

Een Orchidee is er bijvoorbeeld al vanaf €15 en deze 2 mini Dracaena’s kosten €15. En daar krijg je er dus 2 voor. Absoluut niet duur en zeker het bestellen waard. En nog beter er zijn helemaalje geen  verzendkosten! Pluspunt, pluspunt, pluspunt.  En nog een mega pluspunt, de planten komen rechtstreeks van de kweker.

En, ik heb nu een winactie voor jullie! Je kunt namelijk een orchidee of dracaena winnen. En hoe tof is dat?! Voorwaarde hiervoor is dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Het Beste van de Kweker.

En volg mij via Instagram. Laat hieronder even weten dat je meedoet en de winnaar wordt gekozen op 28 november. Je kunt meedoen tot en met 27 november. De winnaar maak ik op mijn Instagram bekend. Dus zorg er zeker voor dat je mij daar volgt.