Kastje met drie glazen planken. Een prachtige gouden stellingkast. €41,90. Dit kastje kan je heel goed toepassen in verschillende interieuren.

Vazen met een prachtige eiken basis. Verkrijgbaar in 2 formaten. Prijs vanaf €5,64. Ook verkopen ze prachtige gekleurde glazen vaasjes.

En wat te denken van deze super toffe vloerkussens waar je ook een bijzettafel mee kunt maken zoals je hierboven op de foto ziet. €23,68. Zo mooi, het is jammer dat deze niet in ons interieur passen, anders had ik ze zeker allemaal gekocht. Zo leuk om als bijzettafeltjes te gebruiken.

Hier wil je toch zeker wel je ontbijt, lunch of hapjes op laten zien.  Prachtige acaciahouten snijplanken. Warm hout met prachtige zichtbare nerven. Vanaf €5,64.

En tot slot, dit prachtige bankje met afgeronde hoeken.  Super mooie zachte stof en een tof metalen frame. €56,60. Dit is ook absoluut een favoriet van mij uit de nieuwe collectie. Hij is dan ook verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder groen, grijs en blauw.

Dit zijn mijn favorieten uit de nieuwe Een Mooie Idyllische Lente met Søstrene Grene. Neem snel even een kijkje in de winkels. Wil je de gehele collectie nog even bekijken, check dan de website.