kinderkamer

Lidl heeft nieuwe supertoffe kinderkamer accessoires in hun shop. De collectie heeft o.a tipi-tenten en vloerkleden. Ik vind ze super leuk en de prijzen zijn ook nog eens super budget. Kijk je mee?

In de shop zijn de items al beschikbaar maar ze zijn vanaf 28/2 beschikbaar in de winkels en ik ga zeker even een kijkje nemen. Want ik heb iets gezien wat ik heel graag wil hebben voor Ivan zijn kamer.

Tipi tent

Ieder kind vind het natuurlijk erg leuk om in een tipi-tent te spelen. Zo ook Elin. Alleen die van haar is helaas kapot. Maar deze is wel erg leuk. En het leuke aan deze is dat er een raampje in zit en er een leeuw op gedrukt is.

 • Deze kinder tipi tent heeft een oprolbare deur met klittenband en raam, is gemakkelijk in elkaar te zetten en schoon te maken
 • De tent heeft stabiele stangen van grenenhout en de wanden, dak en bodem zijn van duurzaam katoen
 • Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg
 • 110 x 162 x 110 cm
 • Hij kost €29,99

Decoratie kussens

Deze kussentjes zijn toch ook te schattig? Dit staat toch fantastisch op het bed van je zoon of dochter.

 • Dit vrolijke decoratiekussen heeft een heerlijke zachte vulling met een zacht oppervlak
 • Keuze uit 4 varianten:
 1. Kat (40×40)
 2. Konijn (40×40)
 3. Wolkje (48×30)
 4. Hart (30×30)

Kinder speelkleed

En nu hetgeen wat ik zo leuk vind en waarvoor ik de 28e even naar de Lidl ga. De speelkleden. Er mist nog iets op Ivan zijn kamer en ik denk dat een kleed echt super leuk en warm staat.

Dit is het kleed wat ik zo leuk vind. Met de leeuw erop. En deze leeuw staat ook op de tipi tent. De kleuren zijn goed gekozen en ik vind de stippen erop ook zo leuk. Ik hoop dat ze deze donderdag hebben in de winkel. Dit kleed is 90x130cm. Kost: €8,99

Deze is ook wel erg lief. Ook dit kleed is 90x130cm. €8,99

Dit leuke ronde kleedje is wederom ook erg leuk. Deze past helaas niet op Elin haar kamer, anders was die er wel gekomen. Elin heeft jungle behang en daar past deze niet bij. Dus daar zoek ik nog even voor verder. Dit kleedje is 100 meter doorsnede.

Kinder knutseltafel

Deze knutseltafel is een webonly deal en momenteel uitverkocht maar hij komt weer beschikbaar. Houdt de site goed in de gaten mocht je deze willen aanschaffen. De tafel is wel erg leuk, je kan er een rol papier aanhangen zodat er altijd papier is om te tekenen of verven. En hij heeft 3 standen waardoor hij met je kindje mee kan groeien.
Afmeting:
94 x 66 x 60 cm
Kosten: €59,55

Zitbankje

Dit zitbankje hoort bij de knutseltafel en is net zoals de tafel ook in 3 standen te zetten.
Afmeting: 55 x 44,6 x 34,6 cm / Zitvlak: 48,3 x 1,5 x 30 cm en de maximale belasting is 35kg. Dus kinderen kunnen er erg lang mee doen.
Kosten: 19,99

Ik vind dit echt super leuke items van Lidl en fingers crossed dat a.s. donderdag het kleed er nog is en anders bestel ik hem online. Wat vinden jullie van de kinderkamer accessoires van Lidl?