stekjes

Iedere maand nieuwe stekjes in je brievenbus? Wie wil dat nu niet. Hoe tof is het om je eigen urban jungle in huis te creëren. I Love It. Ik ben altijd op zoek naar mooie plantjes. Ik ben dan ook erg blij met de samenwerking met Plant Rebelz. Al eerder mocht ik met ze samenwerken. Toen koos ik voor een terrarium, die het overigens nog steeds fantastisch doet. Ben ik ook zo blij met deze stekjes? Lees snel verder.

Plant Rebelz is wel echt een hele fijne webshops voor de plantliefhebbers onder ons. Je vindt hier een heleboel soorten planten. Ook kan je in de webshop zoeken naar bijvoorbeeld planten voor in je badkamer, of zoeken op niet giftige planten. Kortom, je vindt hier een heleboel. En waarom Plant Rebelz, zo heet? Dat is omdat je hier ook hele stoere planten zijn. Die net even anders zijn als de standaard planten.

stekjes

Hoe leuk is het om stekjes te kopen. Je eigen plantjes kweken. In de webshop vind je vele soorten stekjes. Natuurlijk ook weer allerlei rebelse varianten. Ze verschillen in prijs. Bijvoorbeeld de Silly Weirdo Kid voor 6 euro. De prijzen vind ik erg mee vallen. Een grote plant koop je uiteraard niet voor die prijs, maar deze planten worden wel groter. Dus als je ze veel liefde en water op z’n tijd geeft, zijn ze zeker de 6 euro waard.

stekjes

De stekjes kom in een platte brievenbusdoos en je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Ideaal. Toen ik de doos opende zat gelijk mijn hele tafel onder de confetti. Haha, maar wel super leuk en feestelijk. De stekjes zijn super goed verpakt. Ze komen aan in een netje met daaromheen plastic en papier. Ik ben snel naar de Intratuin gereden en ik kocht een aantal potjes. Het ideale is dat het netje oplost in de grond, dus ideaal en je hebt niet overal aardig zitten met het potten.

De stekjes staan inmiddels alweer een aantal weken en so far so good. Ze lijken zelfs al iets groter geworden dan toen ik ze kreeg. Ik vind de potjes die eromheen zitten ook erg leuk en voorlopig kunnen ze daar nog wel in blijven staan.
Veel groene vingers heb je hier niet voor nodig, wat water op zijn tijd en een gesprekje en veel liefde doen ook wonderen ;).
Je kunt eenmalig een stekkie box aanschaffen maar je kunt ook kiezen voor een abonnement van Plant Rebelz. Dan krijg je dus elke maand een Stekkie Box. Leuk om jezelf of een ander cadeau te doen.

Ontvang elke maand een toffe box box vol groen voor 22.50 (incl. verzending)