green-bubble

Ik ben gek op planten en hoe tof is het dan om ze online te kunnen bestellen. En wel bij Green-Bubble. Zij bezorgen de planten bij je thuis en ze komen rechtstreeks van de kweker. Hoe tof! De planten zijn dus van grote kwaliteit.

green-bubble

Ik kreeg van Green-Bubble 2 prachtige planten opgestuurd in waanzinnig mooie manden. En ze staan te pronken in onze woonkamer. Ben er super blij mee.
Je hebt heel erg veel keus bij Green-Bubble. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld kamerplanten in alle soorten en maten, maar ook voor diverse ruimtes. Zoals bijvoorbeeld de badkamer of de slaapkamer. Je kunt zelfs filteren op standplaats. Zoals bijvoorbeeld schaduw of volle zon.

green-bubble

Ik kreeg een prachtige Alocasia in een waanzinnige Yoshiko mand. De Alocasia is de plant met die super mooie grote bladeren.
De pannenkoekenplant komt uit eigen collectie, haha. De cactus daarachter de bank heb ik ook gekregen van Green-Bubble. Deze is ook echt zo mooi. Dit is een Euphorbia Cactus in opbergmand Scott. Ze passen zo echt super goed bij elkaar.

green-bubble

Is toch echt een plaatje?!

Green-Bubble zelf: So fresh and so green, green
Kweker, veiling, tuincentrum, woonkamer: de meeste planten hebben al een flinke reis achter de rug voor ze bij jou in huis belanden. Bij Green Bubble halen we onze planten direct bij onze kwekers (in Nederland!), pas nádat je je bestelling hebt geplaatst. Dat maakt ze knettervers en puntgaaf. We hebben ze in alle soorten en maten. Statement Strelitzia, tafeltopper of mini-plant voor op de badrand; we’ve got you covered. Naast onze groene goden, staat de shop bovendien bol van de manden, pluimen, droogboeketten en boeken. Alles wat je nodig hebt voor je eigen botanische bubbel, kortom. Plantastic!

Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het heerlijk om in de Intratuin rond te lopen en alles te bekijken. Maar dat een plant regelrecht van de kweker komt en daardoor dus supervers is, heeft toch wel echt mijn voorkeur. Ik ga zeker vaker bestellen bij Green-Bubble, want ik zoek ook nog een leuke plant voor op het toilet. En daar ga ik ze even een berichtje over sturen. Dat kan uiteraard ook, advies vragen. Er is een kopje badkamer planten, maar ons toilet heeft geen licht. Dus ik wil het echt goed bekijken.

Heb jij al eens planten besteld via internet?