Cocos nuciferaWe liepen maandagavond in de Ikea en we hadden eigenlijk niets nodig maar aan het eind kwamen we een mooie plant tegen die wij niet konden laten staan. Namelijk de Cocos Nucifera. Zowel Bram als ik vonden hem gelijk heel erg mooi. En hij had een superfijn prijsje.

Mooi is hij hè? Dit is dus de Cocos Nucifera die wij kochten voor maar €5,99. Say whut? Ja echt waar, maar €5,99. Je begrijpt zo’n mooie plant konden wij echt niet laten staan. De pot is overigens ook van Ikea, deze namen wij mee voor €6,99.

Het mooie vonden we dat de “noot” zeg maar boven de pot uitkomt. Dit is toch een echte eyecatcher in je huis? I love it!

Ik wilde deze interieur tip graag met jullie delen. Ze hebben ook heel veel andere planten voor weinig. We hebben ook nog een andere van Ikea een aantal maanden geleden gekocht en deze is ook nog steeds super mooi. Zeker de moeite waard!

Ik kan hem op Ikea.nl helaas niet vinden, dus je moet er wel even voor naar de winkel. Maar, dan kan je ook gelijk zelf een mooie uitzoeken.