binnenkijkenDoor Emma – In deze nieuwe post neem ik jullie mee in mijn huis. Sinds oktober 2015 huur ik samen met Kevin een appartement in Lelystad. Het is 70m2 wat best ruim is voor ons 2. We huren dit tijdelijk omdat het te koop staat. Kijk snel verder voor de foto’s.

Omdat het te koop staat hebben we besloten het appartement niet aan te pakken. Eigenlijk is dit wel nodig. Wat voor mij als interior junkie natuurlijk een hele uitdaging is, maar daar houd ik dan ook wel weer van. Ik kan dan ook niet wachten tot de dag dat we ons eigen huisje hebben waarin ik mij helemaal kan uitleven. Tot die tijd doe ik het met kleine aanpassingen, low budget oplossingen en snuffelen bij de tweedehands.

Ik zeg altijd ‘licht is mijn lievelingskleur’. Omdat ik overdag vaak heen en weer aan het rennen ben door schoo, stage, treinreizen en werken vind ik het heerlijk dat als ik thuis kom er rust is. Ik hou van natuurlijke materialen, licht, vintage en zachte tinten. Verschillende materialen combineren vind ik leuk om te doen en hierdoor krijg je contrast in je huis.

Bij onze eettafel en trolly heb ik een gedeelte wit geschilderd. Hierdoor oogt het geheel lichter en luchtiger. En wat ik ook mooi vind is dat je het materiaal, hout, wel blijft zien. De natuurlijke lichte houtkleuren van meubels en accessoires geven het interieur een Scandinavische look & feel.

Omdat ik toch wat kleur in huis wilde maar niet te veel kon aanpassen heb ik besloten om een lambrisering te verven. Het is de kleur Bestudeerd van Histor, deze kleur heeft een natuurlijke uitstraling. En door de lambrisering oogt de ruimte langer.

Als ik ergens inspiratie opdoe en het zit eenmaal in mijn hoofd wil ik het ook gelijk toepassen. De blijvertjes in mijn interieur zijn altijd volop in beweging, want ik verschuif en verander veel.
Ondertussen zijn er ook alweer nieuwe spullen binnen gekomen en andere weer verdwenen. Maar de sfeer blijft onveranderd: licht, fris en natuurlijk.

Hopelijk vonden jullie het leuk om bij mij “binnen te kijken” en heel graag tot de volgende keer.