bebo

Zoals jullie wel op mijn Instagram hebben kunnen zien, hebben wij een nieuwe vloer van Bebo vloeren. Wij hadden een natuurstenen tegelvloer en hebben nu PVC. Nu denk je wellicht wat zonde van de natuursteen. Maar het lag er niet mooi in en krast heel snel. Dus tijd voor iets anders. Een hele klus, maar het ligt er in.

En we zijn er heel erg blij mee. De vloer komt dus van Bebo vloeren uit Vriezenveen.
We zijn hier op een zaterdagochtend heen gegaan om te kijken. Ze hadden op dat moment ook vroege vogel korting. En het leuke was er stond een tentje met broodjes / patatjes en drinken. Dit allemaal gratis. Goede service.

We werden al snel geholpen en we liepen langs de PVC vloeren en de verkoopster vertelde ons de prijzen per m2. Daarna konden we op ons gemak even rondkijken.

bebo

Ons oog viel op een mooie bruine betonlook PVC tegel. Binnen leek hij best donker zo onder het TL licht in de hal dus mochten we een tegel meenemen naar buiten om het in het daglicht te bekijken.
Dit deden we dan ook en hij werd inderdaad een stuk mooier en lichter van kleur. Nu hebben wij niet persé een hele lichte woonkamer maar ook niet zo donker als in de hal. Dus het zou er ergens tussenin zitten.
Elke andere PVC vloer die wij bekeken haalde het toch niet hiermee. En dus was de keus snel gemaakt.

We haalden de verkoopster van Bebo vloeren er weer bij en die gaf ons een mooie prijs. Wat zeg ik, een heel fijn prijsje. Ook zochten wij lijm en egalisatie, maar zij vertelde ons dat dit vanaf 80 m2 verkocht werd en dat zou zonde zijn van onze portemonnee. Aangezien we maximaal 60 m2 nodig hebben.
Heel aardig van haar om dit te zeggen i.p.v. maar gewoon te verkopen.

Bij het afrekenen kregen we een heerlijk kwarktaartje en konden we met onze auto om de hal heen rijden om daar onze vloer op te halen. Zo gezegd, zo gedaan en onze vloer was gekocht.

Ik wil zeker nog eens terug naar Bebo vloeren want ze hadden ook super toffe accessoires staan.