IMG_9631Vandaag heb ik een nieuwe review voor jullie. Dit keer over de nieuwe lijn van Guhl. Namelijk de kleurbehoud en verzorgingslijn.  Zoals jullie weten verf ik mijn haar regelmatig en daar hoort natuurlijk wel een goede verzorging bij. En een goede verzorging staat natuurlijk samen met de juiste producten. En daarbij is het fijn als de producten ook nog eens heel lekker ruiken. Ik heb de producten van Guhl getest en ga je vertellen wat ik ervan vind.

 

 

 

 

Volgens Guhl zorgt deze lijn voor directe kleurglans, herstellende verzorging en direct makkelijk doorkambaar haar. Er is gebruik gemaakt van de Goji-bes om je haarkleur nog beter te behouden, te beschermen en te verzorgen.

De verpakking van de producten vind ik heel erg mooi. Vrolijk en frisse kleurtjes. En de geur? Héér-lijk! Echt super lekker. Je blijft eraan ruiken.

IMG_9643

De GUHL Kleurbehoud en Verzorging Shampoo, 200 ml € 5,69

Mijn haar wordt er schoon van. Hij is lekker zuinig in gebruik. Je hebt er niet veel van nodig. Ik vind dit een hele fijne shampoo.

IMG_9645

GUHL Kleurbehoud & Verzorging crème-conditioner, 200 ml € 5,69

Je haar voelt heerlijk zacht aan na gebruik en wordt niet zwaar. Ook deze conditioner is heel zuinig in gebruik. Het maakt je haar absoluut niet slap.

IMG_9644

 

GUHL Kleurbehoud & Verzorging Wonder Repair Masker € 7,99

De geur is wederom echt weer jummie! Een heerlijke lichte zoete geur. Het is een heel fijn masker die mijn haar een mooie glans geeft en het ook erg zacht maakt.

Conclusie;

Deze producten zijn een echte aanrader. Of het mijn kleur ook behoud, durf ik niet helemaal te zeggen. Maar het maakt de kleur zeker levendig en zorgt voor een mooie glans. Zeker een aanrader!