imageAfgelopen zomer was ik bij een persevent waar we alvast kennis mochten maken met de nieuwe lijn van Garnier. We mochten hier destijds nog niets over loslaten, maar kregen al wel wat producten mee naar huis. Lees snel verder voor mijn review.

image

Deze Honing Goud producten zijn echt super lekker en die geur is echt.. jammie! Ik kon dan ook niet wachten om ze heerlijk in mijn haar te smeren.

Als je de flacons opent komt die heerlijke geur je al tegemoet. En ik moet zeggen dat ik de geur van haarproducten ook wel erg belangrijk vind. En alleen al voor de geur zou je deze producten kopen.

image

De shampoo ruikt echt heel erg lekker maar het zorgt er ook zeker voor dat mijn haar heerlijk schoon aanvoelt na die tijd. Ik gebruik bijna altijd een conditioner na de shampoo, omdat anders mijn haar niet fijn opdroogt.

image

De conditioner is wat dunner dan de gemiddelde conditioner maar het werkt prima. Makkelijk te verdelen en fijn in gebruik. Normaal ben ik gewend dat mijn haar ineens heel glad is na gebruik, dat was nu wat minder. Maar het zorgt er wel voor dat mijn haar niet heel glad valt, maar lekker met een beetje volume.

image

Het masker voed het beschadigde en breekbare haar. Na gebruik van dit masker voelt mijn haar inderdaad heel erg zacht en alsof het herstelt is. Daarnaast is het na die tijd ook makkelijk in model te brengen.

“Alle Loving Blends producten bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten die elkaar aanvullen om het haar te voeden, te beschermen en er natuurlijk en gezond uit te laten zien.”

image

Dit recept combineert drie schatten uit de honingraat. En het fijne is alle shampoos en conditioners zijn mild en vrij van parabenen.

Ik vind het heerlijke producten en ga het zeker ook blijven gebruiken.

Er zijn nog 6 andere soorten en geuren verkrijgbaar uit deze lijn en zo zit er voor iedereen wel een geschikte product bij. De shampoo’s en conditioners zijn €3,49 per stuk. En het masker is verkrijgbaar voor €5,99. Het leuke is Kruidvat heeft nu een actie dat alles van de Loving Blends collectie 50% korting heeft. Dus wil je het eens proberen, ga dan deze week nog even naar de kruitvat of doe mee aan de winactie.

Nu heb ik voor jullie ook een setje meegenomen. En maak jij dus kans om deze shampoo, conditioner en masker te winnen. Wat je hiervoor moet doen?

  • Volg mij op Bloglovin
  • Like deze post op Bloglovin
  • Voor een extra kans, volg mij via Instagram.

Het mag duidelijk zijn dat ik enthousiast ben over deze producten! Het zijn mooie betaalbare lijnen, voor alle haartypes. De producten bevatten goede ingrediënten en de verpakkingen zien er prachtig uit.