Orofluido Asia Zen Control ElixirEen aantal weken geleden kreeg ik van Orofluido een zen control elixer. Om precies te zijn een elixer voor alle haartypen die snel pluizen. Nu kan mijn haar aardig pluizen, dus dit elixer is erg welkom. Dit is van de nieuwe lijn van Orofluido. Namelijk de Asia lijn. Ik heb voor jullie de Orofluido Asia Zen Control Elixer getest.

“Orofluido herontdekt, selecteert en combineert zorgvuldig de natuurlijke ingrediënten die de basis vormen van de nieuwe haarverzorgingslijn Orofluido Asia Zen Control. Orofluido Asia Zen Control laat het haar stralen. De schoonheidsgeheimen uit Azië. Een verleidelijk geur van vruchten en bloemen in deze Aziatische verzorgingslijn zorgt voor evenwicht en balans met kostbare Aziatische oliën”.

orofluido

De flacon is prachtig. Gemaakt van glas en ziet er erg mooi en chique uit. Ik kreeg mijn haar voor en na niet helemaal goed en duidelijk op de foto. Dus ik ga het bij een tekst en uitleg houden.

De pluis verdwijnt wel, maar niet de hele dag, helaas. Let wel op, dat je niet teveel elixer aanbrengt, want dan kan je haar wel snel vet aanvoelen.
image
De elixer werkt in het begin echt prima, helaas na een paar uur voel je alleen nog de zachtheid en zie je de glans. Maar de pluis komt langzaamaan wel weer terug. Voordeeltje; het ruikt wel heel erg lekker.

De olie in Orofluido Asia Zen Control Elixir geeft een extra Oosterse glans factor aan het haar, en laat licht op de haren reflecteren als de ondergaande zon.
De drie belangrijkste ingrediënten in Asia Zen Control Elixer:
Tsubaki Olie: Een kostbare Aziatische olie die ervoor zorgt dat het haar jong en vitaal blijft. Het beschermd, hydrateert, maakt het zijde zacht en geeft een ultieme glans aan het haar.
Rijst Olie: Werkt verzorgend en voedend. Haren en de haarpunten zullen maximaal verzorgt worden. Vitaminen en vetzuren worden extra goed opgenomen
Bamboe Extract: Geeft het haar een buiten gewone elasticiteit en stevigheid

Hoe gebruik je dit elixer?

Neem een kleine hoeveelheid Asia Zen Control Elixer in de handpalmen.
Verdeel het elixer van de haar aanzet tot de haarpunten.
Knijp het goed in de haarpunten
Spoel het elixer niet uit.
Geniet van zacht en glanzend haar.

En dat laatste kan je zeker!

Het elixer kan je kopen bij jouw kapsalon en online. De Zen Control elixir kost 9,90 Euro voor 25ml en 19,00 Euro voor 25ml.