IMG_8858Een tijdje geleden kreeg ik een heel leuk pakketje thuisgestuurd. Namelijk de nieuwe haarverzorgingslijn van Guhl, Pluiscontrole & Veerkracht. De producten zijn inmiddels al in de winkels verkrijgbaar. 
Deze serie is speciaal bedoeld om je haar te herstellen zonder het zwaar te maken. Interessant hè? Wil je meer weten, lees snel mee.

IMG_8868

Deze Pluiscontrole & Veerkracht serie belooft het haar vanaf de aanzet tot in de puntjes te herstellen, maar wel je natuurlijke veerkracht te behouden. Het bevat onder andere keratine en Awapuhi-olie om je haar weer lekker de gewenste controle te geven. En wat vind je van de verpakking? I Love it! En de geur? Heerlijk zoet en fruitig.

IMG_8859

Als eerste de Pluiscontrole & Veerkracht Shampoo (€6,40 voor 200ml). Deze shampoo belooft naast het reinigen van je haar, je haar ook soepel en elastisch te maken. Ik heb niet heel lang haar, maar je hebt best wel wat nodig van deze shampoo wil je hem goed kunnen verdelen over je gehele haar. Maar je voelt bij het inmasseren en uitspoelen dat je haar direct al zachter wordt. Als ik shampoo gebruik van Andrelon, heb ik dit bijv. helemaal niet. Dan heb ik echt de conditioner nog nodig.

FullSizeRender (7)

De Pluiscontrole & Veerkracht Crème Conditioner (€6,40 – 200 ml) is een romige conditioner die het haar goed verzorgt en weer doorkambaar maakt. Van deze conditioner heb je dan weer helemaal niet veel nodig. Even laten intrekken en je spoelt hem zo weer uit! Deze conditioner is behoorlijk intensief en zorgt echt dat al het pluis onder controle gehouden wordt.

IMG_8862

Voor wat meer intensieve verzorging is er het Pluiscontrole & Veerkracht Intensieve Repair Masker (€7,90 – 180 ml). Zo fijn dit masker. Het maakt het haar totaal niet zwaar, maar juist lekker glad. Precies zoals een masker hoort te zijn. Ik moet heel vaak mijn haar stijlen om de onderkant naar binnen te krijgen, i.v.m. de lengte. Maar na het gebruik van deze 3 artikelen hoeft dit niet meer. Het valt mooi, glad en zacht naar beneden.

Een hele fijne serie voor mensen die pluiscontrole en veerkracht kunnen gebruiken! Ik ben fan!