candy2 weken geleden liepen Bram en ik in Londen een snoepwinkeltje binnen. En ik zag daar allerlei snoepjes die ik herkende van vroeger. Natuurlijk wel in een ander merk, maar het komt op hetzelfde neer. Nu ben ik eens na gaan denken en wat was er vroeger veel candy die je nu niet of nauwelijks meer kunt krijgen. Kijk je mee?

 

PicMonkey Collage

Heerlijke ijsjes! Solero Shots ben ik een tijdje een soort van verslaafd aan geweest. Dan koos ik altijd dit ijsje in de zomer.  Natuurlijk zijn de dubbellikkers er nog steeds, en die koop ik ook regelmatig in de zomer tegenwoordig. Heerlijk en dan voornamelijk de paarse. Speedy, ik weet eigenlijk niet of je die nog kan krijgen. Maar dat waren ook heerlijke ijsjes. Natuurlijk had je ook nog die knetter-ijsjes en ijsjes met snoepjes erin. Smullen! Ik kijk nu alweer uit naar de zomer.

PicMonkey Collage

Jaa, my favorite. Poeder snoepjes! Vooral die lange stokjes en die double dip heb ik veel gegeten vroeger. Zo lekker! Het enige nadeel van die stokjes was, dat als de bovenkant nat werd, van je mond zeg maar, dan kwam er niets meer uit. Moest je weer een stukje afknippen, haha. Die double dip. Jammie! Met een stokje, nat maken en lekker dippen in de poeder. Heerlijk zoet of zuur. Smullen! Als iemand weet waar ze die stokjes en die double dip nog verkopen, tell me please!

 

 

PicMonkey Collage

Deze snoepjes waren zo hard, dat het eigenlijk de bedoeling was om hier “eeuwig” op te sabbelen. Maar goed, geen geduld genoeg voor, dus uiteindelijk werd er gebeten. Vonden mijn tandjes vast niet zo fijn. En je had natuurlijk de wijnballen enzo ook nog. Die heb ik ook weleens gehad, maar daar was ik snel klaar mee. Elke keer eraan likken en dan weer papiertje eromheen. Blegh.

PicMonkey Collage

Hoe leuk waren deze snoepjes? En nog lekker ook. Volgens mij zijn ze er nog. Ik wil ze echt weer een keer proberen om te kijken of ik het nog steeds zo lekker vind.

Wat is jou favoriete candy van vroeger? En wat mis jij van vroeger dat nu niet meer wordt verkocht?