vinyl pants

De titel zegt het al; Vinyl pants, you hate it or love it. Ik hoorde in het rijtje hate it. Ik kon het niet mooi vinden, het leek meer een vuilniszak. Maar ik ben om en ik weet niet hoe dat ineens kan, maar ik vind ze toch wel erg leuk. Bram moest nog even wennen maar op de manier hoe ik hem draag vind hij hem toch wel leuk en mocht hij blijven.

Vinyl pants is eigenlijk een latex achtige broek of legging die heel strak zit. Ik zag hem in de ComeGetFashion shoplog van Serena en daar vond ik hem toch wel erg leuk. Ik bestelde hem bij ComeGetFashion maar die paste ik helaas niet. Die zat het wat te strak en dat vond ik niet mooi. Ik zocht verder en ik vond hem bij Wehkamp. Hij is van Only.

Zal het wel staan?

Stijl is natuurlijk heel erg persoonlijk. Ik kan iets niet mooi vinden staan bij iemand terwijl diegene zich er wel mooi en prettig in voelt en dat is dan ook heel fijn! Niet iedereen hoeft het mooi te vinden als jijzelf dat maar vind. Ik paste hem aan en ik vond hem gelijk leuk. Het maakt je benen wat strakker en het kan ook gewoon als je wat stevigere bovenbenen hebt. Twijfel dus niet om hem te bestellen en eens te kijken hoe het je staat.

Bram twijfelde wel even hoe ik dit ging dragen en wat hij er nou van vond. Daar was hij nog niet helemaal over uit.
Ik combineerde hem met een lange blazer van ComeGetFashion en laarzen en toen vond hij hem toch wel leuk en mocht ik hem wel gaan dragen. Haha. Nu bepaal ik zelf uiteraard wel wat ik aantrek, maar deze vinyl pants vond ik wel een overlegje waard.
De blazer is helaas niet meer te koop.

Ik vind hem leuk. Ik zal hem dan niet naar mijn werk dragen, daar is hij niet geschikt voor. Maar voor de rest is het een prima draagbare broek. Leuk gecombineerd met een lang jasje of een wat langer shirt. Dat vind ik persoonlijk wel het mooiste. Ik heb er ook mijn sneakers onder gedragen en dat kan ook heel erg goed. Kortom, je kunt er alle kanten mee op.