curl secretElin werd op 1 april alweer 2 jaar en ik ga jullie mijn outfit laten zien van deze dag. Ik vond een super toffe slim mom jeans bij H&M en ik combineerde hem met rode en zwarte items. De broek zit echt super fijn en daarnaast is hij ook nog super leuk door de bloemen patches die erop zitten. Kijk je mee?

slim mom jeans

Dit is de outfit die ik droeg. De mom jeans is dus van H&M en hij is nu in de sale voor maar €19,99. Normale prijs was €34,99. Er zit stretch in en hij valt gewoon heel erg mooi. Hij is wel wat hoger in de taille maar dat vind ik persoonlijk wel heel erg fijn.

Enkellange 5-pocketjeans van gewassen denim met geborduurde details. De jeans heeft een hoge taille, een gulp met ritssluiting en knoop en licht smal toelopende pijpen met een afgeknipte, rafelige rand onderaan.

De top is ook van H&M, maar die heb ik al langer. Het jasje is van CoolCat en heb ik ook wat wat langer. De pumps zijn van de Primark.

Deze slim mom jeans is nog te krijgen in heel veel maten dus ik zou zeggen, zoek je een fijne broek, wat hoger in de taille en leuke details, bestel dan snel.

Mijn haar heb ik trouwens gekruld met de Babyliss Curl Secret. Echt mijn favoriete tool om krullen mee te maken die ook nog lang houden.