terstal

Woensdag ben ik heel even met Elin naar TerStal geweest om te kijken bij de Sale. De zomerkleding was namelijk 1 + 1 gratis. Dus ik dacht even neuzen of er nog wat leuks bij zit. Ik kocht een aantal dingen en die laat ik je even zien.

Elin

Samen met Elin gingen we even kijken bij TerStal. Ik weet inmiddels wel wat Elin wel of niet mooi vind maar als we gezellig samen gaan kan ze zelf ook even kijken. En ze wilde graag een rokje.
Deze vond ik en samen met dit blauwe, iets glimmende shirt vond ze dit een super leuk setje.

terstal

Ik vind het setje ook echt super leuk. Het rokje was nu 9 euro en het t-shirt 5 euro. Maar het was dus 1+1 gratis. Dus betaalde ik voor dit complete setje 9 euro.

Zwemkleding

Ook had Elin een nieuwe bikini nodig. En deze bikini vond ze erg leuk. Deze was nu 5 euro.

Over 2 weken willen we nog een aantal dagen weg met het gezin en daar is ook een zwembad. Ik had voor Ivan al een leuk zwemshort maar deze is nog wat te groot. Dus kocht ik bij TerStal dit leuke broekje voor maar 3 euro.

Voor mijzelf

Daarna ging ik voor mijzelf kijken. En vond ik deze lekkere sweatjurk. Een leuke fijne wat wijdere lange trui. Of een jurkje eigenlijk. Leuk om te dragen met sneakers of bikerboots. Of natuurlijk met hoge laarzen. Deze was nu 19 euro.

Deze had ik een tijd geleden al gezien maar niet meegenomen. Nu was hij in de sale voor 24 euro en dus 1 + 1 gratis. Dit is een jurkje maar hij is iets aan de korte kant. Maar met een dikke panty of legging en bikerboots is hij goed te dragen. En anders kan er natuurlijk altijd een mooie strakke broek onder gedragen worden.

Dit was de shoplog van TerStal. Het is niet veel maar toch wat leuke dingen in de sale kunnen scoren. En het is niet persé allemaal zomerkleding vind ik zelf. Want alles is natuurlijk ook goed in de winter te dragen. Met een jasje of vestje erop of een legging of panty eronder.