shoplog

Shoplog tijd. Het is zolang geleden dat ik een shoplog online heb gezet, maar goed. Ik bestelde wat kinderkleding bij de H&M voor Elin en Ivan. Ik bestel hier regelmatig omdat de prijs fijn is en de prijs kwaliteit verhouding ook oké is. Ik ga jullie laten zien wat ik besteld heb voor ze in deze shoplog.

shoplog

Dit is het eerste setje voor Ivan. Hij is zo beweeglijk en dan vind ik dit soort broekjes altijd wel gemakkelijk. Hij kan er dan lekker fijn in bewegen en het zit niet te strak. Hij heeft ook wel aantal spijkerbroeken maar lekkere joggingsbroeken en dit soort broeken zijn altijd erg fijn.

h&m

En dan dit lekkere joggingsetje. Heerlijk voor de winter ook. Lekker warm en stoer. Ivan zei meteen “bal” toen hij dit zag haha.

Tot slot kocht ik voor Ivan deze 2 shirtjes met dino’s. Gewoon fijne longsleeves. Want daar heb je nooit genoeg van. Aangezien hij dagelijks een schoon shirt aan moet, is dit wel heel handig.

shoplog

Voor Elin kocht ik dit setje. Gewoon even een stoer en lekker chill setje. Deze heb ik overigens ook nog voor Ivan besteld. Ik vind dat het wel kan.

Deze vond Elin uiteraard meteen fantastisch. Een tricot jurkje met een legging. Heerlijk om te dragen naar school. Elin heeft het overigens wel snel warm altijd, dus dit is prima voor haar. Uiteraard heb ik ook wel truien en vesten voor als het straks echt koud is.

shoplog

En deze 3 leggings. Overal mee te combineren. Shirts, truien en vesten.
Komt altijd goed van pas en straks ook weer in het voorjaar. Als ze deze dan nog past uiteraard.

Dit was de shoplog van de H&M. Er komen ook nog wat items van Zara voor beide. Mochten jullie het leuk vinden als ik deze ook laat zien, laat dan even een comment achter.