batavia stad

Batavia Stad shoplog is here. Zoals beloofd zou deze online komen, dus bij deze. Afgelopen week kon je mijn shoplog uit Almere al zien en dan nu de grotere shoplog. Batavia Stad.

Batavia Stad, ik was er al een aantal jaar niet meer geweest. De laatste keer dat ik ging was zo’n 5 jaar geleden denk ik. En toen vond ik het niet heel geslaagd. Het was niet meer echt zo veel goedkoper als een jaar of 15 geleden. Maar goed, Elin en ik gaven het een kans en we zijn zeer goed geslaagd.
Zo goed zelfs dat Bram en ik a.s. zaterdag nog even teruggaan om echt even goed voor ons zelf te kijken. Ik wil nog een aantal kwalitatief goede items hebben voor dit najaar. Ik wil minder shirts en blousjes kopen bij Primark of H&M, omdat die toch vaak niet heel lang echt mooi blijven.

batavia stad

Deze super toffe Nike sneakers kocht ik voor Ivan bij de Nike Store. Aangezien we a.s. zaterdag teruggaan neem ik deze weer even mee. Want ik heb per ongeluk maat 21 meegenomen i.p.v. maat 20. De Braziliaanse maat is 20. Ik had een beetje verkeerd gekeken. Nu kan hij deze over een tijdje wel aan want hij heeft nu nagenoeg maat 20. Maar toch ga ik ze even omruilen. Maat 21 kan ik tegen die tijd wel kopen. De kosten trouwens 21 euro.

Batavia Stad

Bij Tommy Hilfiger kocht ik dit leuke shirt en sokjes. Ook deze zijn wederom voor Ivan. Het shirtje kostte 23 euro en de sokken rond de 4 euro.

Batavia Stad

Voor Elin kocht ik deze sokken bij Tommy Hilfiger. En volgens mij voor 6 euro.

Nik&Nik

Door naar de Nikkie Store. In deze winkel zit ook een Nik&Nik gedeelte. Dus heel erg leuk voor Elin. En ze hadden in de gehele winkel op heel veel items 50 of 30% korting. Dat is een hele fijn korting.
Voor dit shirtje betaalde ik nu ongeveer 15 euro.

Ook dit leuke jasje kocht ik daar. Die was normaal gesproken bij de outlet 79 euro en nu dus voor de helft. Je voelt dat het wel echt kwaliteit is, dus ik heb het er zeker voor over.

balr

Voor Bram nam ik dit shirt mee van Balr. Helaas is die net wat aan de kleine kant dus deze gaat ook zaterdag weer mee. Dan ruilen we hem om voor een grotere maat als die er nog is. Of voor iets anders van Balr. Dat mag hij dan zelf bepalen. Dus wie weet zien jullie in de volgende shoplog wat het is geworden.

nikkie

Voor mijzelf kocht ik dit fantastische jurkje van Nikkie. Hij was nu met de 50% korting 60 euro. En voor de stof en de kwaliteit is dat een hele fijne prijs. Normaal betaal je dus bij de outlet 120 euro voor dit jurkje, 180 bij Nikkie zelf. Dus ik wil zeker a.s. zaterdag nog even terug om eens goed te speuren nog tussen de collectie.

Dit was de Batavia Shoplog. We hebben het heerlijk gehad samen en leuke dingen geshopt, al zeg ik het zelf. Haha.