shoplog almere

Zoals ik jullie beloofd had in een eerdere post komt er nog een shoplog van onze geshopte items in Almere en Batavia Stad. Daarom nu eerst shoplog Almere. We hebben geshopt bij Primark en TK Maxx. Verder eigenlijk niet. De rest is allemaal in Batavia Stad.

shoplog almere

Elin is momenteel gek op alles wat met een eenhoorn te maken heeft en glitters. Haha. Dus deze trui moest mee. Een heerlijke langere trui voor de herfst en winter.

shoplog almere

En toen zag ze deze… uiteraard moest die ook mee. Dit is meer een cropped trui dus daar gaat wel een shirt onder uiteraard. Maar ook super leuk en tof te combineren en te dragen dit najaar.

Voor Ivan kocht ik dit setje. Een shirt met lange mouwen en een joggingsbroekje.

Ook dit shirt nam ik mee voor Ivan.

Ook nam ik deze pyjama mee, want ik vond hem wel erg leuk. De tekst slaat, gelukkig, niet op Ivan. Haha. Maar hij is gewoon erg leuk.

En deze super stoere trui kocht ik voor Ivan.

Voor Bram nam ik dit lange vest mee. Hij heeft hem ook in het lichtgrijs en ik vond deze donkergrijze met de zwarte inzetstukken wel erg mooi ook.

Voor mijzelf kocht ik dit overhemdjurkje. Ik hem hem al gedragen en hij zit heerlijk. En de lengte is aan de voorkant wat korter maar aan de achterkant een stukje langer. Prima te dragen met een panty of legging en bikerboots of hakken bijvoorbeeld. Je kan hem ook goed op een skinny jeans dragen bijvoorbeeld.

Bij Tk Maxx kocht ik voor Ivan dit toffe setje van Reebok. 2 joggingsbroeken en 1 trui. Heerlijk. En ik vind joggingsbroekjes en leggings voor Ivan ideaal. Hij kan er goed in kruipen en bewegen. Maar ook klimmen. Dus voor hem geen strakke spijkerbroek waarin hij beperkt wordt in het bewegen.

shoplog almere

En ik kocht dit super mooie tasje van Steve Madden voor mijzelf. Super blij mee. Het is echt van goede kwaliteit en ik ga een aantal van mijn goedkopere tasjes weg doen en de kwalitatieve tasjes bewaren en dragen.

Dit was de shoplog van Almere. Snel volgt de shoplog van de items die we in Batavia Stad hebben gekocht. Dat is namelijk ook een beste shoplog hihi. En a.s. zaterdag gaan Bram en ik nog even terug om te kijken voor ons zelf. Want ze hadden er best wel wat toffe aanbiedingen lopen. En met Elin erbij ben je toch wat beperkter in het uitgebreid kijken voor jezelf, want daar heeft ze niet altijd het geduld voor. Maar dat geeft niets.