shirts met lange mouwen

Ik had te weinig shirts met lange mouwen mee op vakantie voor Ivan. Het was wat kouder als we dachten en zeker in de avonden en ochtenden is het in de tent ook niet zo warm. Mocht je mijn blog van gisteren gemist hebben, we zitten momenteel in een Glaminglodge op camping TerSpegelt. Dus op naar het centrum om wat shirtjes te kopen.

Ik zag dat er een TerStal zat, dus daar gingen we dan even naar binnen. Er is een nieuwe collectie en daar kreeg je nu nog eens 20% extra korting op. Super leuk natuurlijk. De prijsjes waren al heel fijn, en nu nog beter.

Ik kocht 3 shirts met lange mouwen voor Ivan. Eigenlijk is de hele collectie echt super tof en stoer, maar dit keer hield ik het bij 3 shirts.

shirts met lange mouwen

Dit shirt vond ik echt superleuk. Met name ook vanwege de stoere colkraag. Dit shirt met lange mouwen kost normaal €7,99, maar nu met 20% korting €6,39.

terstal

Deze is ook lekker stoer en de tekst.. toch super leuk? Dit shirt is normaal gesproken ook €7,99 en nu dus ook voor €6,39.

Deze is toch ook fantastisch? Met een stoere blouse eronder. Dit is een wat dikker shirt, meer beetje sweater achtig. Maar wederom, deze kon ik niet laten hangen. Normaal gesproken kost deze €15,99, maar nu met 20% korting is deze trui €12,79.

Ik vind het 3 super leuke en stoere shirts en ik vind sowieso de nieuwe collectie bij TerStal erg leuk. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Dit kan in de winkel of online.