Een gestreept overhemd voor mannen, eigenlijk moet elke man die wel in zijn kast hebben liggen.  Dit overhemd is het laatste overhemd die Bram ontvangen heeft via een samenwerking met de overhemden specialist. Het is wederom een prachtig overhemd. Hij is van het merk Seidensticker. Kijk je mee naar de foto’s en naar meer informatie over het merk?

Streepjes en foto’s maken met niet echt goed licht, is heel erg lastig. Excuses daarvoor. Op de eerste foto en op de laatste foto zijn de streepjes wel heel goed te zien.

Seidensticker in het kort:
Seidensticker overhemden zijn met uiterste zorg gemaakt om mannen kwaliteit en comfort te kunnen bieden. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en zijn er in verschillende pasvormen. Zoals regular fit, slim fit en super slim fit. Seidensticker shirts zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien zijn de meeste ook nog eens strijkvrij.
Door het ontwikkelen van hele specifieke pasvormen is er eigenlijk immer voor iedere man een goed overhemd te vinden.

Zoals je ziet draagt Bram het overhemd op een jeans, wat de look netjes maar toch ook weer een beetje casual maakt. Het is wel echt een overhemd om in een broek te dragen. En door het bovenste knoopje open te laten zorg je ervoor dat het ook allemaal wat nonchalanter lijkt. Dus niet te gekleed.  Dat kan natuurlijk wel als je hem heel erg netjes wilt dragen. Want daar is deze blouse ook zeker weten geschikt voor. Een mooi jasje eroverheen en je bent klaar.

Combineer er een mooi horloge bij en af is je look. Bram kiest voor een sportief horloge bij deze look. En ik vind ook echt dat een horloge iets sportief kan maken of iets netjes kan maken. Ik vind het een goede keuze bij het op deze manier dragen van het overhemd.