Outfits Elin #2Een aantal weken geleden liet ik jullie al #1 zien van Outfits Elin. Dat waren haar outfits van de eerste maand. Nu heb ik voor jullie haar outfits van haar 2e maand. Ik laat jullie verschillende outfits zien en daarbij van welke merken / winkels de items komen. Kijk je mee naar Outfits Elin #2?

image

Hier heeft ze een overslagshirtje aan van Hema, de legging is van Primark en de sokjes hebben wij gekregen dus ik durf niet te zeggen waar die vandaan komen.

image

Het tuniekje met kapmouwtjes kom van C&A Baby, de romper van Zeeman, de legging van Primark en wederom durf ik niet te zeggen waar deze sokjes vandaan komen.

image

Het overslag shirtje is van Hema en het broekje lijkt een jeans maar het is gewoon een stretch legging. Die komt van de Primark.

hema babykleding

Deze superleuke en hippe jumpsuit komt ook van Hema. Deze hebben wij 2x gekregen tijdens de kraamvisites. Deze is maat 62 en die andere is 68. Super leuk dus dat ze deze nog heel lang kan dragen. De bolero hebben wij ook gekregen dus ik weet niet waar die vandaan komt.

babykleding zara

Dit leuke t-shirtje komt van de Zara en de legging wederom van Primark.

image

Tot slot dit leuke setje. Later deze week zien jullie dit setje in een video. Ik heb een babyshoplog opgenomen. Dit complete setje komt van de Ter Stal. Alleen de romper met lange mouwen komt van de Zeeman.