Outfits elinElin is inmiddels alweer ruim 1 maand en het is tijd voor een outfit post van haar. Ik vind het erg leuk om haar leuke meisjeskleding aan te doen en ik vind het dan ook heel leuk om dit te delen met jullie. Kijken jullie mee naar outfits Elin part 1?

image

Dit schattige grijze wolken pakje is van H&M. Inmiddels past ze deze niet meer, maar het stond haar super leuk.

image

Dit leuke roze setje is van de Zeeman. Een trui jurkje en een roze legging. De sokjes hebben we gekregen. Dus ik durf niet te zeggen waar die vandaan komen.

image

Koningsdag! Dit leuke pakje is van Lief! Lifestyle. We hebben ook nog een oranje shirtje met stoer erop. Maar die is haar nu nog te groot.

image

Dit jurkje hebben we ook gekregen maar we weten wel waar die van is. Namelijk van de H&M. De legging is van Zeeman en de sokjes ook.

image

Dit leuke shirtje met tule is van Zeeman. Deze heeft Bram voor haar gekocht. Super leuk. En het broekje is van de Primark evenals de sokjes. Heerlijke fleece sokjes.

image

Het laatste pakje wat ik jullie laat zien. Het vestje is van Zeeman, jurkje van Primark. De legging is ook van de Zeeman. De sokjes weet ik niet want die hebben we gekregen.

Ik hoop dat jullie deze post leuk vonden. Zo ja, dan komt er volgende maand weer n.