boyfriend jeansNou, daar ben ik dan eindelijk weer met een Outfit Of The Day. Het duurde even maar ik ben er niet echt aan toe gekomen de afgelopen tijd en had eigenlijk ook niets nieuws gekocht, dus niet veel om te laten zien. Maar afgelopen weekend zijn Bram en ik naar Amsterdam geweest en daar ben ik geslaagd bij de Primark. Ik heb daar een jeans gekocht die ik eigenlijk niet snel zou dragen, maar ik vind hem heel erg leuk en soms moet je eens iets nieuws proberen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

boyfriend jeans

Dit is hem dan, de broek waar ik het over heb. Een boyfriend jeans met enorme gaten erin. Ik heb hem bewust 1-2 maten groter gekocht zodat hij bij mij ook boyfriend zou zitten. Als ik mijn eigen maat koop dan zitten dit soort broeken altijd nog strak bij mijn bovenbenen. En nu niet.  Deze kocht ik bij Primark voor, volgens mij, 19 euro.

Blazer: Superstar
Tshirt: Primark
Boyfriend Jeans: Primark
Heels: Primark

Ik vind het wel het mooiste om dit soort broeken te combineren met hoge hakken. Op die manier lijken je benen toch langer en slanker. En daarbij vind ik het zelf altijd erg leuk om stoer/baggy te combineren met netjes.

De broek van dichtbij.

Choker die ik kocht op Ebay.

Om mijn pols droeg ik een armband van Swarovski en een armbandje van Guess.

Schouderpatch detail van mijn blazer van Superstar.

Wat vinden jullie van deze boyfriend jeans? Ik vind hem wel leuk en toch wel erg draagbaar. Deze zal ik niet naar mijn werk als doktersassistente dragen maar verder kan ik hem overal naar toe zeker wel dragen. Ik vind hem leuk.