moeder dochter

Hoe leuk zijn moeder dochter armbandjes? Recent ontving ik super mooie moeder dochter armbandjes en ik maakte hier gelijk een Moederdagtip van. Kijk je mee naar deze super toffe armbandjes. Want welke moeder en dochter vinden dit niet fantastisch?

Mijn keus voor goudkleurige armbandjes was snel gemaakt. Dit omdat al mijn armbandjes goud of goudkleurig zijn. Elin was het gelijk met mij eens, die vind deze ook super mooi.
We kregen ze binnen in een mooi grijs doosje met DRKS er op. En als je het dekseltje eraf haalt dan zie je het armbandje met de eventuele persoonlijke tekst die je erop kunt laten zetten. Ik koos voor Elin. Omdat dit armbandje voor haar is.

moeder dochter

Ze zijn toch super leuk en schattig. Ook voor je kleintje. Ik vind de kleur goud ook erg mooi. Niet gelig of nep. Maar een mooie subtiele gouden kleur. Elin was dan ook gelijk helemaal enthousiast toen ze het doosje mocht open maken. Ik overigens ook.
Daarom vind ik dit ook een leuke Moederdagtip omdat je dochter het je echt geeft vanuit haar. En je samen hetzelfde armbandje kunt dragen. Volgens mij vinden dochters dat echt fantastisch. Tenminste die van mij wel. Dus ik kan mij zo voorstellen dat het voor meerdere kindjes geldt.

moeder dochter

Dit setje koop je voor €45,00 bij DRKS.nl. Het is gemaakt van goede kwaliteit.

  • De armbanden zijn nikkelvrij en gemaakt van verguld stainless steel;
  • Inclusief sieradendoosje, waarin je gratis een persoonlijke tekst kunt laten printen!
  • Baby/kindermaat: geschikt voor een polsomtrek tussen de 10 en 14 cm;
  • Maat S/M: geschikt voor een polsomtrek tussen de 14 en 20 cm.

En nu, krijg je 15% korting met de code “MOEDER”. Zoek jij nog een leuk cadeautje voor Moederdag of natuurlijk een andere gelegenheid. Neem dan zeker eens een kijkje op DRKS.nl. Ze hebben een heel groot assortiment.